Oyunculuk Benim İçin Delirme Alanı - Son Dakika
Magazin

Oyunculuk Benim İçin Delirme Alanı

Oyunculuk Benim İçin Delirme Alanı

'Kuzey Güney' dizisinde oynayan Bade İşçil, oyunculuğun kendisi için delirme alanı olduğunu söylüyor: Başka bir karakter oluyorsun..

08.11.2011 21:00

Bu yılın en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Kuzey Güney'de 'Banu' karakterini canlandıran Bade İşçil; oyunculuğa bakışını, alışverişle arasını ve hayalindeki erkeği All dergisine anlattı...

'Kuzey Güney' dizisinin teklifi geldiğinde neyi görüp "Tamamdır" dediniz?

Bu dizide 'Kuzey'in dıştan farklı algılanıp aslında çok masum biri olmasından etkilendim. Kısacası 'Kuzey' karakterine tav olduğum için bu dizide olmak istedim ama bana teklif edilen rol 'Banu'ydu tabii!

KENDİMİ AŞMAK İSTİYORUM

"Kıvanç Tatlıtuğ varsa tamamdır" dediniz mi?

'Kıvanç'a değil, 'Kuzey'e tav oldum ben. Bence Kıvanç ne şanslı ki 'Kuzey' gibi bir karakteri oynuyor. Görsel olarak da, oyunculuk olarak da çok başarılı.

Oyuncu olmakla ilgili en çok neyi seviyorsunuz?

Oyunculuk benim delirme alanım. Başka bir karakter oluyorsun. Üstünden yük gidiyor. Ne söylersen "O söyledi", ne yaparsan "O yaptı" deyip suçu üstünden atabilirsin. Oyunculukta kendimi aşmak istiyorum ama bu da ömrümü alacak gibi görünüyor.

Oyunculuk olmasaydı şu an ne yapıyor olurdunuz?

Kesin moda sektöründe çalışıyor olurdum. Uçmayayım diyorum ama Fashion Week'te markamın defilesini yapıyor olurdum mesela. Hatta belki de Fashion Week'i ben düzenliyordum! Muhtemelen İstanbul'dakini de değil, Paris'tekini! Uçmuyorum bakın, ciddi hayaller bunlar.

JON BON JOVI'YE AŞIĞIM!

Bir markanız olsa adı ne olurdu?

Badenzi! Çocukluğumda bir şeyler çizmeye başladığımda hep bu imzayı atardım. Hiç başka bir isim düşünmedim. Twitter'daki ismim de bu zaten. Etiketim de 'made by bade' olacak.

Oyunculukla ilgili bu tür çılgın bir hayaliniz var mı?

Bon Jovi'yle, sadece ikimizi anlatan romantik bir filmde oynamak! Senaryosu hiç önemli değil. Aşığım ona!

Alışveriş yapmayı sever misiniz?

Alışveriş bir hastalık galiba. Bazen bakıyorum; beğendiğim bir şeyden birkaç tane almışım. İnsan ancak savaş çıkacak diye bu kadar depolar!

MÜKEMMEL DEĞİLİM

İleride hayatınıza olması muhtemel bir erkeğin mutlaka sahip olması gereken özellikler nelerdir?

Sağlığına önem veriyor olması... Kendini salmış olmamalı. Bakımlı olsun. Ama tabii kokoş da olmasın. Spor yapsın. Alkolik olmasın. Alkolünü adabıyla almalı.

Biraz daha lüks bir özellik isteyin...

Six pack'leri, yani karın kasları olsa çok güzel bir lüks özellik olur!

Mesela özel günleri hatırlaması önemli mi?

Ay yok, hiç benlik değil. O kadar da hassas olmasın. Kadın gibi her özel günü hatırlamasına gerek yok.

Erkekler sizin kadar güzel, popüler ve birçok yönden mükemmel görünen bir kadınla karşılaştıklarında nasıl tepki veriyorlar? Korku yaratıyor musunuz erkekler üzerinde?

Bilmiyorum, hiç karşılaşmadım ki beni öyle çok mükemmel gören biriyle! Ayrıca o kadar da mükemmel değilim yani. Olması gerektiği kadar. Daha doğrusu umarım olması gerektiği kadar olabilmişimdir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyunculuk Benim İçin Delirme Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement