Pelin Yılmaz'dan Kalplere Damga Vuracak Bir Şarkı - Son Dakika
Magazin

Pelin Yılmaz'dan Kalplere Damga Vuracak Bir Şarkı

Eski aşkını hala tutkuyla seven bir kadının hikâyesinin anlatıldığı şarkının söz ve müziği başarılı besteci Eflatun'a, aranjesi ise ünlü müzisyen İskender Paydaş'a ait...

29.03.2017 16:14  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" proje albümünde seslendirdiği cover çalışma ''Arapsaçı" ile dikkatleri üzerine çeken, ardından Arpej Yapım etiketli ilk albümü "Bende Ne Varsa" ile müzik dünyasındaki yolculuğuna sağlam adımlarla devam eden Pelin Yılmaz, yepyeni şarkısı "Bana Deli Diyorlar" ile yükselişine devam ediyor.

Bu yaza damga vuracağı söylenen şarkıların aksine kalplere damgasını vuracak bir uzun dönem şarkısı "Bana Deli Diyorlar" ...

Şarkı kadar iddialı video klibin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Palas oturuyor. Çekimleri İstanbul'un tarihi semti Karaköy'de gerçekleşen klip boyunca 4 farklı kostüm giyen güzel sanatçı hem göze hem kulağa hitap ediyor.

"Bana Deli Diyorlar" ile aşk acısı çeken bir kadının kalbine dokunan Pelin Yılmaz; duygu yüklü ve güçlü yorumu ile hemcinslerinin hislerine tercüman olmaya devam ediyor.

Pelin Yılmaz\'dan Kalplere Damga Vuracak Bir Şarkı
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Pelin Yılmaz'dan Kalplere Damga Vuracak Bir Şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement