Perihan Savaş 3 Ayda 10 Kilo Verdi - Son Dakika
Magazin

Perihan Savaş 3 Ayda 10 Kilo Verdi

Perihan Savaş 3 Ayda 10 Kilo Verdi

Türk sinemasının usta oyuncusu Perihan Savaş diyetisyen kontrolünde kilo verdiğini söyledi..

27.02.2013 11:03

Perihan Savaş, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu denetimi altında üç ayda 10 kilo verdiğini söyledi.

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre; bol bol yiyerek zayıfladığını belirten Savaş "Listem oldukça geniş. Hatta hocamın bana verdiği pek çok şeyi yiyemiyorum. En önemlisi üç beyazdan uzak duruyorum. Zaten şeker kullanmazdım. Bende insilün direnci başlamıştı, onu kırmak gerekiyordu. Ona göre bir diyet programı uyguladım. Protein ağırlık beslendim. Sebzeleri bile etli yedim. Hedefimde 3 kilo daha var" dedi.

KOLESTROLE İNANMIYORUM

Ünlü oyuncu uzmanların protein ağırlıklı beslenmenin kolesterolü yükselttiği iddialarını ise doğru bulmadığını söyledi. Savaş sözlerine şöyle devam etti: "Kolesterole başından beri inanmıyorum. Tamamıyla ilaç firmaların yaratmış olduğu bir şey. Mesela bir aralar yumurta yenmeyecek diye kıyametler koptu, şimdi de Yumurta yiyebilirsiniz kolesterol yapmıyor' diyorlar.

Beslenme düzenini iyi kurmanız gerekiyor. Her öğün yemek yemek şart. Öğün atlamamak gerekiyor. Bunu yaptığınızda düzgün bir şekilde kilo verebiliyorsunuz. Ama bünyeden bünyeye de değişiyor. Herkesin diyet yapmadan önce kan tahlillerini yaptırması gerekiyor."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Perihan Savaş 3 Ayda 10 Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement