Pınar Altuğ'un Kızı Su Annesini Reddetti - Son Dakika
Magazin

Pınar Altuğ'un Kızı Su Annesini Reddetti

Kızı Su'yla alışverişe çıkan Pınar Altuğ oyun parkında bıraktığı kızını almak istedi ama bir türlü ikna edemedi. Altuğ mağazaları tek başına gezmek zorunda kaldı.

07.09.2014 11:20  Güncelleme: 11:26

Pınar Altuğ, kızı Su’yla alışverişe çıktı. Oyun parkında mola veren Su, arkadaşlarıyla kalmak isteyince Altuğ tek başına mağaza gezdi.

SU ANNESİNİ REDDETTİ

Alışveriş yaptıktan sonra kafe bölümüne çıkan Pınar Altuğ, kızını oyun parkına bıraktı. Su orada edindiği arkadaşlarıyla güle oynaya eğlenirken, Altuğ ise arkadaşıyla sohbet etti. Sohbet sonrası Su’yu alıp alışverişe devam etmek isteyen Altuğ, kızının reddiyle karşılaştı. Beraber Annesiyle alışverişe gitmek yerine arkadaşlarıyla oyun oynamayı seçen Su’yu annesi Pınar Altuğ kırmadı. Oyun parkına arkadaşlarıyla oynasın diyerek bırakan Pınar Altuğ, bir mağazaya girerek alışverişine devam etti.







Pınar Altuğ\'un Kızı Su Annesini Reddetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Pınar Altuğ'un Kızı Su Annesini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mert: Bacakları güzelse yapar şovunu, onun bacaklarının derdi seni mi gerdi elektro gitarcı 17 10 Yanıtla
  • basgitarcı: saat 10. 00 da yayınlanan haberde oya aydoğanla pakize sudanın haberini okudum baktım ki onlara selülit lerim gözükmesin diye pakize uzun elbise giymiş oya ise siyah pantol. . . sen bacak şow yap bakalım gün olur devran döner. . 16 10 Yanıtla
  • frank: lafını bil de konuş adam basgitarcı elektrocu değil 3 11 Yanıtla
  • tarık: reddi miras davası açılabilir küçük suya 8 0 Yanıtla
  • gulugulu: dini inkar eden basortuye laf atan. insanoglundan rahatsiz olan bir sahsiyet. Elbet birgün tersine dönecek! 4 1 Yanıtla

Advertisement