Prestij Meselesi... YILIN EN "PRESTİJLİ" GALASINA ÜNLÜ YAĞDI! - Son Dakika
Magazin

Prestij Meselesi... YILIN EN "PRESTİJLİ" GALASINA ÜNLÜ YAĞDI!

Prestij Meselesi... YILIN EN "PRESTİJLİ" GALASINA ÜNLÜ YAĞDI!

Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi Prestij Meselesi’nin galası yapıldı. Yılın en iddialı filminin galasına ünlü isimler akın etti.

02.02.2023 15:18  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geceye kızı Lavin Kırmızıgül ile katılan Mahsun Kırmızıgül ve filmin oyuncuları gösterim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

prestijmeselesi-gala1.jpg

Prestij Meselesi filminin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını belirten Mahsun Kırmızıgül öncelikle filmde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kırmızıgül sözlerine ' Bu film, yola çıkışın ilk hikayesi. Hilmi Topaloğlu'nun, benim, Özcan Deniz'in ve Haluk Levent'in yaşadığı gerçek bir umut hikayesi.

prestijmeselesi-gala2.jpg

Şu anda herkesin umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikaye, benim için hiç eskimeyecek" cümleleriyle devam etti.

Hilmi Topaloğlu'na hayat veren Engin Hepileri ise 'İnanarak çektiğimiz bir film. Türk sineması için çok değerli' dedi.

Şebnem Bozoklu, filmin izleyicileri 90'lı yıllara götüreceğini ve herkesin güzel bir başarı hikayesi izleyeceğini belirtti.

Eser Yenenler, filme çok emek harcandığını söyledi. Aslıhan Güner, bu kadar güzel bir hikayenin ve kadronun içerisinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu vurguladı.

Biran Damla Yılmaz, senaryosunu okurken çok heyecanlandığını söylediği hikayenin içinde olmanın kendisi için tarifsiz bir mutluluk olduğunun altını çizdi.

prestijmeselesi-gala3.jpg

Gösterim sonrasında tebrikleri kabul eden Mahsun Kırmızıgül, önce Haluk Levent'i sonrasında ise Hilmi Topaloğlu'nun eşi Semiha Topaloğlu'nu ve tüm oyuncuları yanına davet etti.

prestijmeselesi-gala4.jpg

Haluk Levent, Semiha Topaloğlu ile olan anılarını misafirlerle paylaştı ve filmin kendisini eski yıllara götürdüğünü söyledi.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in starlığa uzanan yolculuklarını konu alan, yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği Prestij Meselesi filmi 3 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Prestij Meselesi... YILIN EN 'PRESTİJLİ' GALASINA ÜNLÜ YAĞDI! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement