Profesyonel Şarkıcı Olduğumu Bilmiyorlar - Son Dakika
Magazin

Profesyonel Şarkıcı Olduğumu Bilmiyorlar

Profesyonel Şarkıcı Olduğumu Bilmiyorlar

'Elif' isimli ilk albümünü dinleyiciyle buluşturan oyuncu Ayça Varlıer: İnsanlar profesyonel şarkıcı olduğumu bilmiyor.

27.02.2013 06:03

Ankara'da doğmuşsunuz. Orada mı büyüdünüz? Hayır, çocukken İstanbul'a geldik. Lisede okurken, öğrenci değişim programıyla Amerika'ya gittim. New Jersey'de bir devlet lisesinde okudum ve Amerikalı bir ailenin yanında kaldım. Üniversiteyi de orada okumak istediğim için dönmedim. Okuduğum konservatuvarda 'Fame' filmindeki gibi bir ortam vardı.

Oraya gitmek size neler kattı? Çok fazla şey... Her zaman müzik, tiyatro, dans ve spor hayatımda olmuştu. Kafam derslerden çok, yapabileceğim aktivitelerdeydi. Oraya gitmek ve konservatuvarda eğitim almak, çocukluk hayalimdi.

altı yıldır albüm istiyorum

Neden Amerika'da kalmadınız? 11 Eylül olaylarından sonra bana çalışma vizesi vermediler. Benim gibi birçok yabancı öğrenci de, o dönem bu vizeyi alamadı. Karar verdim ve ülkeme döndüm. Geleli 10 yıl oldu.

Mutlu musunuz şimdi? Mutluyum... Asla istemediğim bir yolda gitmedim. Geldiğimden beri sahnedeyim.

Albüme nasıl karar verdiniz? Altı sene önce karar verdim. Sıkı bir çalışmanın ardından çıktı. Çoğu insan benim profesyonel şarkıcı olduğumu bilmez. Senfoni orkestraları eşliğinde solistlik yaptım, kendi orkestramla konser veriyorum ve beste yapıyorum. (Yeni Aktüel dergisi)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Profesyonel Şarkıcı Olduğumu Bilmiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement