Putin'in Gizli Aşkı, Trump'ın Kızıyla Tatile Çıktı - Son Dakika
Magazin

Putin'in Gizli Aşkı, Trump'ın Kızıyla Tatile Çıktı

Donald Trump'ın kızının Vladimir Putin'le "aşk" yaşadığı iddia edilen Wendi Deng'le tatile çıkması, Trump-Putin "gizli ilişkisini" bir kez daha gündeme getirdi.

17.08.2016 09:31  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat aday Hillary Clinton arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Trump, ABD Başkanı Barack Obama ve Hillary Clinton'ı "IŞİD'in kurucusu" olmakla suçlarken, demokratlar da üstü kapalı olarak Cumhuriyetçi aday Trump'ı "Rus ajanlığı" ile itham ediyor.

DEDİKODULAR YENİDEN ALEVLENDİ

Tüm bu yaşananların gölgesinde Trump'ın kızı Ivanka Trump ile medya imparatoru Rupert Murdoch'un eski eşi Wendi Deng'in birlikte tatil yapması "Putin-Trump" ilişkisini yeniden gündeme getirdi. Wendi Deng'in Murdoch'tan boşantıktan sonra Putin'le "sevgili" olduğu ileri sürülmüştü.


"İŞTE İŞBİRLİĞİNİN KANITI"

Babası Donald Trump'ın seçim kampanyasına bizzat katılan Ivanka Trump'ın böyle bir fotoğrafla gündeme gelmesinin babasının başkanlık yarışını nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, sosyal medyada yapılan yorumlarda "işte işbirliğinin kanıtı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Ivanka Trump, seçim kampanyalarında babasının en büyük destekçisi;

Batı medyasında uzun süredir Wendi Deng'in Putin'le aşk yaşadığı iddiaları var;

Putin\'in Gizli Aşkı, Trump\'ın Kızıyla Tatile Çıktı

Son Dakika Magazin Putin'in Gizli Aşkı, Trump'ın Kızıyla Tatile Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement