Rihanna'dan Cüretkar Bağış - Son Dakika
Magazin

Rihanna'dan Cüretkar Bağış

Rihanna, Kaliforniya'da düzenlenen bir yardım gecesinde 3 milyon dolar bağışta bulundu. Güzel şarkıcı yardımı ve saten elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

14.12.2015 11:08  Güncelleme: 11:28

Yeni albümü için gün sayan güzel şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz günlerde Santa Monica, Kaliforniya'da düzenlenen 2015 Diamond Ball yardım gecesine tüm güzelliği ve cüretkarlığıyla geceye damgasını vurdu.

3 MİLYON DOLAR BAĞIŞLADI

Derin dekolteli, saten krem rengi bir elbiseyle geceye katılan Rihanna, bağış fonuna 3 milyon dolar yardımda bulunarak çevresi ve hayranları tarafından bir kez daha takdir edildi.

Rihanna\'dan Cüretkar Bağış

Son Dakika Magazin Rihanna'dan Cüretkar Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Artur: Bir kere öpeyim çok güzelsin pehbbhhhhh 2 124 Yanıtla
  • Ronaldo ve rihanna ve Angelina jöle hayırseverlik : izmirli 0 46 Yanıtla
  • Faruk: Çok güzel kadın allah için 38 2 Yanıtla
  • Ali: Hangi fon olduğu yazmıyor.asparagas. 3 24 Yanıtla
  • gizmo: masonlara hizmet eden birinin yardımından ne olacak,başında patlasın! 1 22 Yanıtla
    gizmo: tekrar ediyorum rihanna masonlara hizmet eden sekiz kolesidir. masonlar geri planda kötülüklerini yapar ön planda ise kendilerini ii gibi tanıtmak için güzel kadınları adamları ( sanatçıları,şarkıcıları vs..) kulanılırlar. rihannada bunlardan sadece birisidir. üzerinde ki elbise denen zımbırtı dior imzası taşıyor.servet değerinde 1 1 gizmo: rihanna masonluk diye aratın google dan öğrenin 0 1
  • HAK NEYSE O: LÜTFEN OKUYUNUZ! İnsanoğlu Dünya ile Allah (cc) arasındaki bir menzilde yaratılmıştır. İnsan hangi tarafa yaklaşırsa, Diğer taraftan Bir O kadarda uzaklaşır. Eninde sonunda altına gömüleceğimiz bu Dünya’yamı, Yoksa bu Dünya’yıda yaratan Allahamı (cc) yaklaşmalıyız? 3 19 Yanıtla
    Az kaldi: Karsi cikan Allahsizlar! 2 0
  • DENİZ: bana vereydi iyiydi. 2 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement