Rihanna'ya Şişeli Saldırı - Son Dakika
Magazin

Rihanna'ya Şişeli Saldırı

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Londra'da gittiği bir gece kulübünde "şişeli" saldırıya uğradı.

20.02.2013 06:03  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMZ'nin haberine göre, Londra'daki bir partide bir kişinin Rihanna'ya doğru bir şişe fırlattığı ve şarkıcıya yönelik olarak Chris Brown ile ilgili bir şeyler haykırdığı ileri sürüldü.

Rihanna, The Box isimli bir kulüpten çıktığı sırada biri şarkıcıya İngiliz markalı bir enerji içeceği fırlattı. Şişe Rihanna'ya isabet etmedi fakat söylenenlere göre Rihanna çıkan kargaşa esnasında dizini metal ızgaralara çarpıp sıyırdı.

Rihanna şehre Londra Moda Haftası için gitmişti. TMZ olaya ilişkin görüşmek üzere Rihanna'nın bir temsilcisine ulaştı fakat şimdiye kadar bir geri bildirim alamadı.

RIHANNA TÜRKİYE'YE GELİYOR

Dünya süperstarı Rihanna, "Diamonds World Tour" kapsamında 30 Mayıs Perşembe akşamı Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda konser verecek."Diamonds World Tour"'un Avrupa'daki üçüncü durağı olan konserin biletleri 5 Şubat'ta satışa sunuldu.

Billboard listelerinde 1'nci sırayı adeta fetheden ünlü yıldız, 'Diamonds' şarkısıyla yakaladığı başarıyla kariyerinde bir dönüm noktası yaşıyor. Ünlü yıldızın 7'nci stüdyo albümü "Unapologetic" çıktığı günden bu yana satış rakamlarındaki basamakları hızla çıkıyor.

Rihanna 30 Mayıs İstanbul konserinde, güçlü sesi ve muhteşem sahne performansıyla Türk hayranlarının karşısına ilk kez çıkacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Rihanna\'ya Şişeli Saldırı
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Rihanna'ya Şişeli Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement