'Sabah Şekerleri' Yeni Tatların Peşinde - Son Dakika
Magazin

'Sabah Şekerleri' Yeni Tatların Peşinde

\'Sabah Şekerleri\' Yeni Tatların Peşinde

Uzun yıllar boyunca 'sabah şekeri' namıyla anılan sunucular artık kendilerine yepyeni rotalar çizdi.

11.10.2011 02:00

Bir dönemler ekranların en çok dikkat çeken isimleri arasında sabah programlarını sunan ünlüler yer alıyordu. Birçoğu oyunculuk yaparak ekranda kalmayı seçerken, bir kısmı da evlenip köşesine çekilmeyi tercih etti. Evlenip ekranlara veda eden isimlerin başında da; Şebnem Dönmez ile sabah programı sunan Murat Başoğlu ve Savaş Karakaş'ın eski ekran partneri Fulya Ergüneş yer aldı.

TEKLİFLERE AÇIKLAR

Şimdilerde bazı markalara katalog çekimi yapan Murat Başoğlu, yeni projelerle ekranlara dönmeyi hazırlanıyor. Uzun süre ekranlardan uzak kalan Başoğlu, bu süreç içerisinde bazı tekliflerin geldiğini ancak artık yeni projelere sıcak baktığını anlattı. Murat Başoğlu, yeni bir dizi ve talk şov programı üzerinde görüşmeler yaptığını ve önümüzdeki dönemlerde ekranlarda yer alacağını açıkladı.

NELER YAPIYORLAR?

Evlendikten sonra ekranlardan uzaklaşan Fulya Ergüneş ise uzun yıllar seslendirme yaptı. Şimdilerde bir sitcom senaryosu yazdığını ifade eden Ergüneş, iyi bir proje olursa ekranlara dönmek isteyebileceğini söyledi. İşte, geçmişte sabahlara tat katan diğer ünlülerin, sanat dünyasındaki yeni rotaları...

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU: Geçtiğimiz yıllarda Yalçın Dümer ile 'Sabah Şekerleri' programını sunan Cündübeyoğlu, daha sonra dizi projelerinde yer aldı. Dizilerin aranılan isimleri arasında yer alan oyuncu; atv'de yayınlanan 'Kalbim Seni Seçti' dizisinde 'Handan' karakterini canlandırıyor.

ERKAN PETEKKAYA: Bir dönem Ceyda Düvenci ile sabah programı sunan Erkan Petekkaya da oyunculuk alanında kariyer yapmayı tercih etti. Petekkaya, iki sezondan beri 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 'Ali Kaptan' rolüyle ekrana geliyor.

SAVAŞ KARAKAŞ: Fulya Ergüneş ile sunduğu sabah programıyla şöhret olan Karakaş, program bittikten sonra bir süre ortalıklarda gözükmemişti. Karakaş, şimdilerde İz TV'de belgesel hazırlıyor.

MELİKE ÖCALAN: Sabah programlarının en dikkat çeken sunucuları arasında yer alan Melike Öcalan da oyunculukta ilerlemeyi seçti. Birçok dizide rol alan Öcalan, şimdilerde Cem Özer'le birlikte başrolde olduğu 'Pir Sultan Abdal' adlı oyunla tiyatro sahnesine çıkıyor.

ŞEBNEM DÖNMEZ: Murat Başoğlu ile uzun yıllar 'Sabah Şekerleri' programını sunan Dönmez, geçtiğimiz yıllarda oyunculuk ve sunuculuk çalışmaları yaptı. Dönmez uzun zamandan beri dizi ve sinema projelerinde yer almıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Sabah Şekerleri' Yeni Tatların Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement