Salih Kuşu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

Salih Kuşu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu

Salih Kuşu\'nun Yayın Tarihi Belli Oldu

Yeşilçam filmleri tadında yepyeni bir aile komedisi olan “Salih Kuşu” 9 Mayıs Perşembe akşamı Show TV’de izleyicilerle buluşuyor…

07.05.2013 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Levent Ülgen, Ayçin İnci, Goncagül Sunar, Bekir Aksoy ve Murat Eken’in yer aldığı “Salih Kuşu” dizisinin ekibinde Nevra Serezli ve Bülent Kayabaş gibi usta oyuncularla birlikte Mustafa Uzunyılmaz, Evren Duyan, Burçin Bildik, Anıl Çelik, Elvin Levinler, Aycan Koptur, Fulden Akyürek ve Barış Kıralioğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor. Gani Müjde’nin usta kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler oturuyor.

Bahtiyar ayı nasıl geçireceğinin hesabını yapan seyyar bir pvc’cidir. Karısı Vesile, kaynanası Zakkum, oğlu Rıdvan ve kızı Sıla ile bir gecekondu mahallesinde yaşamaktadır.

Ailenin belalası, Vesile’nin erkek kardeşi, işe yaramaz, sahtekar Sömüray, Bahtiyar’ın imzasını taklit ederek eve bir sürü eşya almış ve borçları da tabii ki ödememiştir.Aile bir sabah eve gelen haciz memurları ile gözlerini açar.Orta da ne alınan eşyalar vardır ne de hacizi ödeyecek para.

Bu duruma akıl sır erdiremeyen Vesile ve Zakkum Bahtiyarın bir işler karıştırdığına çok emindir. Oysa ki Bahtiyar Sömüray’ın tepesine çökmüştür bile.

Diğer tarafta zengin iş adamı Salih Bey ortadan kaybolmuş karısı Derin, oğlu Ferit ve diğer ev ahalisi onun ortaya çıkmasını beklemektedir.Salih Beyin bizim fakir Bahtiyar’la olan benzerliği ve bir an da Bahtiyar’ın kendini Salih bey olarak lüks ve para içinde bulması işleri iyice karıştırır…

“Salih Kuşu” 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor…

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Salih Kuşu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement