Sanatçı Soner Olgun'dan çarpıcı itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum - Son Dakika
Magazin

Sanatçı Soner Olgun'dan çarpıcı itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum

Sanatçı Soner Olgun\'dan çarpıcı itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu olan Soner Olgun, popüler olmayı tercih etmediğini ve aleme küstüğünü söyledi. Olgun, hiçbir vasfı olmayan insanların milyonlarca takipçisi olduğunu ve bu durumun kendisini korkuttuğunu belirtti. Ayrıca, aleme küstüğü için kendi adama çekildiğini ve toplumun bir bireyi olmaktan nefret ettiğini ifade etti.

19.10.2023 16:05

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu sanatçı Soner Olgun oldu.

Popüler olmayı tercih etmediğini ve birçok nedenden dolayı aleme küstüğünü söyleyen Olgun, "Bazen bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum" itirafında bulundu.

Güçlü sesi ve şarkılarına rağmen popüler olmayı tercih etmediğini söyleyen Olgun, Popüler olmayı becerebilme işi bende yok. Hiçbir vasfı niteliği olmayan insanların popüler olması korkutuyor.

Sosyal medyanın gelişiminden dolayı artık hiçbir vasfı olmayan insan 5-10 milyon kişi tarafından takip edilebiliyor. Dinleyicim beni kaybetmiyor çok şükür" dedi.

Sanatçı Soner Olgun'dan çok konuşulacak itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum

Yıllardır yaşadığı ve gördüğü bazı durumlardan dolayı aleme küs olduğunu söyleyen Soner Olgun, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni şarkım 'Alıştım' için çok güzel tepkiler aldım.

Şahane bir iş olduğunu düşünüyorum. Bir sürü nedenden dolayı aleme küsersin, kendinle barışman şarttır. Aleme küsmek için de çok gerekçem var.

Alemden çok umutluydum ama alemden bir umut çıkmadı. Onlara küstüm sonra da kendi adama çekildim."

"Sevgide eksiğiz, ilişkide eksiğiz, hala kadın öldürüyoruz, dövüyoruz, hala çocuk dövüyoruz. Bunlar beni aleme küstürecek nedenler. Hayvanlara eziyet ediyoruz hatta öldürüyoruz.

Bazen bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum. Hiçbir şey yapamamanın çaresizliğinden dolayı küstüm. Bir insanın en büyük ızdırabıdır. Bir sürü olumsuz şey var ve ben engelleyecek bir şey yapamıyorum.

Çaresiz kalıyorum, çok kırıcı bir şeydir. Bu yüzden dolayı süper güçlerimin olmasını çok isterdim. Hayatımda bir şifacı olmak iki de Süperman olmak istedim.

Şifacı olsaydım elimden geldiğince herkes sağlık konusunda yardımcı olmak isterdim. Çok insan çaresizlik için ölüp gidiyor ya da sürünüyor."

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Sanatçı Soner Olgun'dan çarpıcı itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement