Scarlett Johansson, +18 Filmde Oynayacak - Son Dakika
Magazin

Scarlett Johansson, +18 Filmde Oynayacak

Hollywood'un güzel yıldızı Scarlett Johansson, ilk kez 18 türü komedi filminde boy gösterecek.

05.05.2016 09:34  Güncelleme: 09:38

Hollwood'un sevilen isimlerinden Scarlett Johansson'ın yeni projesi belli oldu. Bugüne kadar deneyselden bilim kurguya, romantik komediden tarihi drama pek çok tür filmde boy gösteren güzel yıldız, yeni projesinde 'R rated' yani +18 türü komedi filminde rol alacak.

"Rock That Body" adlı yapım, yıldızın bu türdeki ilk deneyimi olacak.

FİLMİN KONUSU:

Çekilmeyen en iyi senaryoların seçildiği 'Blaclist 2015' listesinde yer alan 'Move That Body' filminde, güzel yıldız Scarlett Johansson boy gösterecek. Film, bekarlığa veda partisi vermek için Miami'de deniz kıyısında bir ev kiralayan 5 arkadaşın yanlışlıkla erkek bir striptizciyi öldürmesini konu alıyor.

Scarlett Johansson, +18 Filmde Oynayacak

Son Dakika Magazin Scarlett Johansson, +18 Filmde Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Ahum : Oynasın bizim salaklar da izlersin ;)) iradeleri zayıf erkekler izler yuh size 4 8 Yanıtla
    qamill: Bir birdaha genelleme yapmiceksin iki herkesi ayni kefeye koymiceksin uc gölge etmiceksin 28 0 qamill: Kurufasulye gibi kendini nimetten mi sayiyorsun sen. Agır ol molla desinlerr 23 1 Ahum: Evet var bir sorun söyle çabuk böyle saçma sapan yazaman söyle derdini canımı iyicene sıkıyorsun 0 21 Ahum: Defol git canımı sıkma sende kimsin ukala olma ve beni rahat bırak uza uza uza 1 19 Ahum: Ama sen iyicene sıktın bir genelleme yapacak iki herkesi aynı keseye koyacam üç sen gölge yapma ve dört işine gelirse bu benim fikrim defol şimdi defol 1 15 qamill: Senin zekan fazla geldigi icin uzay mekigini saga cekip yorum yaptin dimi. Kızım bak gittt 8 2 Ahum: Zaten sizin için nefes alsa yeter oderece ha ha çok komik aptal 1 3
  • kurti: ooo izlenir 3 4 Yanıtla
  • Halk: GIZ SÜMÜKLÜ... SEN NE ARA BÜYÜDÜN DE 18 LİK FİLM ÇEKİYON...:))) 0 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement