Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in Konserine Sürpriz Yaptı - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in Konserine Sürpriz Yaptı

Serenay Sarıkaya, Mert Demir\'in Konserine Sürpriz Yaptı

Mert Demir, dün gece Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerin karşısına çıktı. Sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sürpriziyle karşılaşan Demir, konser boyunca Sarıkaya'yı sahnede yanında gördü. Sarıkaya, basın mensuplarının beklediğini öğrenince çift, mekandan çıkmak için taktik yaptı. Otoparkın mal kabul kapısından çıkan çift, Sarıkaya'nın aracını evine yolladı. Sarıkaya, Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına da cevap verdi.

29.02.2024 20:17  Güncelleme: 20:25

Mert Demir, dün gece Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerin karşısına çıktı. 30 yaşındaki müzisyen, sahne öncesi sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sürpriziyle karşılaştı.

Sevgilisinden habersiz kulise gelerek sürpriz yapan oyuncu, sahne sonuna kadar Mert Demir'i dinledi ve şarkılarına da eşlik etti.

Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı belgelendi

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN TAKTİK YAPTI

Masanın yanında bir de koruma ile oturan Sarıkaya, basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenince, sevgilisiyle beraber mekandan çıkabilmek için büyük çaba sarf etti.

Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı belgelendi

MAL KABUL KAPISINDAN ÇIKTILAR!

Otoparkın mal kabul kapısından Mert Demir ile araca binen Serenay Sarıkaya'nın, kendi aracını ise evine yollaması dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı belgelendi

'ATEŞE DÜŞTÜM' İTİRAFI!

Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına, "Vokal yapan benim evet" cevabını vermişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in Konserine Sürpriz Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement