Sibel Pamuk'un Elbisesi İçin 760 Horoz Kesildi - Son Dakika
Magazin

Sibel Pamuk'un Elbisesi İçin 760 Horoz Kesildi

Şarkıcı Sibel Pamuk'un, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan "Ayna" adlı albümünün çekimlerinde giydiği özel hazırlanan elbise için 760 tane horoz kesildi.

27.03.2015 11:05

Sibel Pamuk'un, albüm kapağındaki kostümü için 760 tane horoz kesildi.
İki yıllık bir çalışmanın ardından yedinci albümü 'Ayna'yı geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkaran Sibel Pamuk, albümün fotoğrafları için By Coşar ile hazırlanan özel kostümlerle objektife poz verdi.

Sibel Pamuk'un, albüm kapağındaki kostümü için 760 tane horoz kesildi. Pamuk'un kıyafeti için kesilen horozlar ihtiyacı olan ailelere dağıtılmış.

DİKİMİ BİR HAFTADA TAMAMLANMIŞ

Pamuk'un çekimlerde giydiği horoz tüylerinden özel olarak hazırlanan elbise için 760 tane horoz kesildi. Elbise için kullanılacak horoz tüylerinden her horozun kuyruğunda 6-7 tane bulunduğundan bu kadar çok horoz kesildiğini söyleyen sanatçı"Sonuçta elbisem için horoz kesildi ama kesilen horozları ihtiyacı olan ailelere dağıttık. Zaten beslenmek için kesiliyorlar hayvan severler bana boşuna kızmasın. Negatif bir şey olsa kabul etmezdim" dedi. Elbisenin oluşumu için tüylerin istenen renge ulaşması için 3 hafta boyunca boyanırken, dikimi bir haftada tamamlandı.

Sibel Pamuk\'un Elbisesi İçin 760 Horoz Kesildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sibel Pamuk'un Elbisesi İçin 760 Horoz Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ne mutlu turkum diyene: Afiyet olsun canlar 0 4 Yanıtla
  • Adam gibi: Başka haber yokmu. 2 2 Yanıtla
  • millet şöhret derdinde: gündeme gelme çebelerı kadın o kadar saçma ve çirkin konuşmşuş ki allah ıslah etsin 1 0 Yanıtla

Advertisement