Şıklığınızı Plajda da Konuşturun - Son Dakika
Magazin

Şıklığınızı Plajda da Konuşturun

Şıklığınızı Plajda da Konuşturun

Yaz sona ermeden önce tatile çıkmayı aklınıza koyduysanız, çok geç olmadan yılın plaj trendlerini öğrenin ve ona göre hazırlık yapın.

28.07.2011 03:00

KIYIDA VE SUDA MAYO

Mayolar ikiye ayrılır: Suya girebilenler ve giremeyenler. Rihanna'nın seçimi Baywatch tarzı 'We Are Handsome' mayolarıyla saatlerce yüzebilir, Michael Kors ve Lanvin'in kemer detaylı modelleri ile bir akşamüstü plaj partisinde dans edebilirsiniz.

TAK TAKIŞTIR

Bu sezonun belli başlı kurallarından biri; plaja giderken aksesuvar seçimlerinde asla çekimser olmamak. Siz de plajda kelimenin tam anlamıyla ışıldamak istiyorsanız, 80'ler esintili parlak metalik bikinileri değil, sezonun en iddialı aksesuvarlarını seçin.

ULTRA-COOL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Göz makyajının sıfıra indiği bir plaj gününde, havalı bir güneş gözlüğüne sahip olduğunuzu bilmek kadar güven verici bir his olamaz. Tek parça mayonuz ile Dries van Noten'in renkli çerçeveli retro modellerini, straplez bikinileriniz ile ise Celine'in kedigözlerini öneriyoruz. Bir başka önerimiz İse; güneş gözlükleriyle denize girmeyi ünlülere bırakın!

SAÇ TOPLAMA SANATI: ATKUYRUĞU

Rüzgar ve dahası deniz suyuyla şekillenen saçlarınız kum fırtınasını andırıyorsa, size önerimiz saçlarınızı toplamanız. İlkbahar-yaz defilelerinin en zarif saç trendi atkuyruğu ile hem en güçlü rüzgara meydan okuyabilir, hem de dikkati gereken yere -kısacası yeni ve muhteşem bikininize- çekebilirsiniz. Yeniden hayatımıza giren atkuyruklarının etkisi gelecek sezonda da devam edecek. Tokası olan kazansın diyoruz!

İPEK EŞARP

Bir adaya düştüğünüzde yanınıza alacağınız üç şeyden biri, ipek bir eşarp olmalı. ve tabii bir de 'Eşarp Bağlama Sanatı' kitapçığı... Sonsuz katlama seçenekleriyle bir eşarbı harika bir saç aksesuvarı, çantanıza ruh katacak bir süs ve hatta boyundan bağlanan enfes bir bluz olarak bile kullanabilirsiniz.

BÜYÜK ŞAPKALAR

Hem yakıcı güneşten koruduğu, hem de en sade plaj kıyafetine bile enerji kattığı için büyük şapkalar, 'kullanışlı şıklık' terimine yeni bir anlam kazandırdı. Şapkalarınızı seviyorsanız, büyüğünden şaşmayın!

PLAJ İÇİN ÖZEL GARDIROP

Hemen her markanın bir plaj koleksiyonu yaptığı bugünlerde, deniz kenarına herhangi bir tişört ve şort ile gitmek kabul edilemez. İpek bir tulum veya bir elbise kadar, bol ve dökümlü bir gömlekle siz de şehirdeki stilinizi plaja rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

RENGARENK TIRNAKLAR

Güneşten daha parlak bir şey daha varsa o da bu yazın oje renkleri... Mercandan metalik gümüşe uzanan rengarenk oje seçeneklerinden birini mutlaka siz de seveceksiniz.

PLAJ ÇANTALARI

Uzun bir dönem şehirdeki stilimizi yansıtacak bir plaj çantası bulmak neredeyse imkansızdı. Ama artık her tarza uygun plaj çantaları bulmak mümkün. Bu harika plaj çantalarından bir tane edinmenin vakti geldi. (Harper's Bazaar)

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şıklığınızı Plajda da Konuşturun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement