Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu? - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?

Bu sene başında dünyaevine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti, boşanmaya karar verdi. Çiftin 6 Eylül Cuma günü tek celsede boşanacağı iddia edildi.

04.09.2019 12:13  Güncelleme: 12:15

Şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı 1 Ocak 2019'da dünyaevine girmişti. Evliliklerinde sürekli kriz yaşayan çift, sosyal medyanda birbirlerini takipten çıkardı ve fotoğraflarını sildi. Çiftin 6 Eylül'de boşanacağı iddia edildi.

BURCU SOY ADINI DEĞİŞTİRDİ

Evliliklerinde kıskançlık krizleri yaşayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Nisan ayında boşanma için harekete geçmiş ama ailelerin araya girmesiyle bu hamleden vazgeçmişlerdi. Yaşanan kıskançlık krizleri sonrası Burcu kıratlı sosyal medya hesabından "Akçıl" soy adını kaldırdı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?

CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR

İddiaya göre Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında anlaşmazlık çıktı. Kıratlı, çekimleri Adana'da gerçekleşecek dizi için sözleşme imzaladı. Bu gelişmeye onay vermeyen Sinan Akçıl ile Burcu kıratlı arsında kriz çıktı. Sinan Akçıl eşine oyunculuk konusunda çeşitli kısıtlamalar getirince ipler kotu ve boşanmaya karar verdiler.2. Sayfa'nın haberine göre ünlü çift 6 Eylül Cuma günü boşanacak.

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement