Sınıfları Renklendirmek İçin Harekete Geçme Zamanı - Son Dakika
Magazin

Sınıfları Renklendirmek İçin Harekete Geçme Zamanı

Sınıfları Renklendirmek İçin Harekete Geçme Zamanı

Tekdüze, renksiz sınıflardan kurtulmak için formanızı tamamlayacak kıyafetlerle okulun yolunu tutabilir ve eşyalarınızı birbirinden renkli ve iddialı çantalarla....

14.09.2012 06:03

CESUR ÖĞRENCİLER İÇİN

Mudo FTS64'ün dünyadaki en son trendleri yansıtan modelleri ile sınıflarda sıra dışı ve stil sahibi görünmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Okulların alışılagelmiş tek düze kıyafetlerine farklı bir hava katacak hırkalar, kazaklar ve tişörtlerin yanı sıra mevsim değişimlerinde vazgeçilmeziniz olacak trençkotlar ve montlar ile stilinize cesur bir görünüm katabilirsiniz.

SONBAHAR KASVETİNE SON VERİN

Tasarımlarında çocukların hayal güçlerinden ilham alan Catimini, yeni eğitimöğretim dönemiyle birlikte okula geri dönmenin heyecanını yaşayan çocuklar için birbirinden güzel tamamlayıcı ürünler sunuyor. Catimini, 2012-2013 sonbahar/ kış koleksiyonunda yer alan farklı ve renkli tasarımlar; okul alışverişinde hem ebeveynlerin, hem de çocukların beğenisini topluyor. Okul öncesi ve ilkokula giden çocuklar için geniş ürün yelpazesi sunan Catimini, cıvıl cıvıl renkleri ile de alışılagelmiş sonbahar kasvetini çocukların üzerinden atıyor.

EASTPAK İLE FARK YARATABİLİRSİNİZ

Modayı yakından takip eden öğrencilerin vazgeçemediği marka Eastpak, yeni okul sezonunda da birbirinden renkli ve fonksiyonel modelleri ile okul yükünü hafifletiyor. Su geçirmeyen, delindiğinde kendiliğinden kapanabilen, kolay taşınabilen, en önemlisi de 30 sene garantili olan Eastpak çantalar ile öğrenciler rahatlığın tadına varacak.

ÇORABI DA FORMASI KADAR ÖNEMLİ

Okul formalarını tamamlayan çoraplar öğrenciler için çok önemlidir. Birbirinden şık desenli, formalara uygun renklerdeki okul çorapları; Katia mağazalarında satışa sunuldu. Katia'nın okul çorapları koleksiyonunda siyah, lacivert, bordo, beyaz, vanilya, ten, yeşil, nefti gibi okul formalarıyla uyum sağlayacak çeşitli renk alternatifleri yer alıyor.

MAĞAZA GEZMEYE HİÇ GEREK YOK

Yeni okul dönemi için hazırlıklar başlarken kaliteli ve uygun fiyatlı okul alışverişleri Vivikea.com'da sizleri bekliyor. Her yaş grubu için özel olarak tasarlanan Umix okul çantalarını, mağaza mağaza gezmeden Vivikea.com'dan alabilirsiniz. Umix okul çantaları, 5 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere hem okul, hem de günlük yaşam için uygun alternatifler sunuyor.

OKULA DÖNÜŞ KEYFİ

Reebok'ın sonbahar/kış koleksiyonunda yer alan çantalar, öğrencilerin okula dönüşünü keyifli hale getiriyor. Tüm modellerde bulunan ergonomik omuz askıları, pratik ve geniş cep bölmeleri ile okul yaşamında rahatça kullanılabilecek çantaların farklı renkleri bulunuyor.

MİNİK HANIMLARA VE BEYLERE ÖZEL

Arow, okul heyecanına iddialı ayakkabı ve çanta modelleriyle ortak oluyor. Arrow rahat ve şık ayakkabıların yanında minik prensesler için Winx; minik beyler için ise Transformers ve Chuck lisanslı çanta ve aksesuvarlar sunuyor.

İKİNCİSİ İNDİRİMLİ

Kıyafetten ayakkabıya, çantadan aksesuvara kadar birçok ürünü aynı çatı altında barındıran Marks & Spencer, okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar için özel bir kampanya düzenliyor. Marks & Spencer mağazalarında yer alan okul koleksiyonundan alışveriş yapanlara, ikinci üründe yüzde 40 indirim fırsatı uygulanıyor.

ALIŞVERİŞİ UYGUN FİYATA YAPIN

LC Waikiki, 2012-2013 öğretim yılı için birbirinden şık ve spor tasarımlardan oluşan bir koleksiyon hazırladı. LC Waikiki'nin giyimden aksesuvara kadar uzanan okul koleksiyonu, uygun fiyata kaliteli okul alışverişi yapmak isteyenleri mağazalarda bekliyor. Waikiki, 2012-2013 öğretim yılı için birbirinden şık ve spor tasarımlardan oluşan bir koleksiyon hazırladı. LC Waikiki'nin giyimden aksesuvara kadar uzanan okul koleksiyonu, uygun fiyata kaliteli okul alışverişi yapmak

HER YAŞ GRUBUNA GÖRE ÇANTA

20 farklı markanın okul koleksiyonunu aynı çatı altında toplayan Yaygan, sıra dışı tasarımlı okul çantaları ile dikkat çekiyor. Hem kız, hem de erkek öğrencilerin zevkine göre tasarlanan çantalar; kalem kutuları, beslenme çantaları, mataralar, kırtasiye ürünleri ve şemsiyeler ile de set oluşturuyor. Yaygan'ın okul koleksiyonunda, ilkokuldan üniversiteye kadar her yaş grubu öğrencinin zevklerine göre seçenekler bulunuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sınıfları Renklendirmek İçin Harekete Geçme Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement