Sosyete Arena Konseri İçin Provalara Başladı - Son Dakika
Magazin

Sosyete Arena Konseri İçin Provalara Başladı

Sosyete Arena Konseri İçin Provalara Başladı

TOG yararına 27 Kasım'da Kuruçeşme Arena sahnesine çıkacak olan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri, Ozan Doğulu ile provalara başladı bile....

15.11.2012 06:03

Bu yıl 10'uncu yaşını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) 27 Kasım'da, 'Gönülden Sahneler' isimli bir gece düzenliyor. Astaş Holding ve The Residences at Mandarin Oriental ana sponsorluğunda gerçekleşecek gecede, cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, TOG yararına sahneye çıkacak.

GELİRİ GENÇLERE

Gecede Demet Sabancı Çetindoğan, Şirin Yalçın, Berna Tokar, Sedef Karamehmet, Ceyla Aysal, Arzuhan Yalçındağ, Osman Çarmıklı, Cem Duna, Asaf Savaş Akat ve Beyaz; Ozan Doğulu ve orkestrası eşliğinde şarkı söyleyecek. Geceden elde edilecek gelir, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek konser için alana 600 kişilik bir çadır kurulacak. 'Bir Erkek Bir Kadın' dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel de gecede özel bir gösteri yapacak.

SES RENKLERİNE UYAN ŞARKILAR

Şamdan Plus, gönüllü olarak sahneye çıkacak ünlü isimlerin geçtiğimiz hafta yaptıkları ilk provayı görüntüledi. Projenin müzikal koordinatörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu, sahneye çıkacak isimlerle ön çalışmalar yaptı. Sahne heyecanını şimdiden yaşamaya başlayan ünlüler, hayallerindeki şarkıları, piyano başına geçen Ozan Doğulu ile paylaştı. Ses renklerine en uyan şarkıları seçmek için ses koçluğu yapacak Cihan Okan ile ön provalara gidenler arasında Şirin Yalçın, Ceyla Aysal ve Sedef Karamehmet gibi isimler yer aldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sosyete Arena Konseri İçin Provalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement