Survivor 2024 All Star'da Kırmızı Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı - Son Dakika
Magazin

Survivor 2024 All Star'da Kırmızı Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı

Survivor 2024 All Star\'da Kırmızı Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı

Survivor 2024 All Star'da sona yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım müthiş bir mücadele sonucunda galip geldi. Mavi Takım ise bir isim oylama ile gitme adayı olarak belirlendi ve diğer gitme adayı haftanın en kötü performansı olan isim oldu. Kırmızı Takım 12-8'lik skorla zorlu geçen mücadeleyi kazanırken, Mavi Takım'dan ise iki isim eleme adayı oldu. Haftanın en düşük performansı Atakan'a ait olduğu için o da üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Ayrıca Mavi Takım'da yapılan oylama sonucunda dördüncü gitme adayı Aleyna oldu. Düellolar ise Atakan-Aleyna ve Yunus Emre-Sercan arasında gerçekleşecek.

12.05.2024 13:09

Survivor 2024 All Star'da sona yaklaştıkça heyecan daha da arttı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda müthiş mücadelede bu sefer kazanan taraf Kırmızı Takım oldu.

Mavi Takım'dan ise bir isim oylama ile gitme adayı olarak belirlendi. Diğer gitme adayı da haftanın en kötü performansı olan isim seçildi.

DOKUNULMAZLIK 12-8 KAZANAN KIRMIZI TAKIM'IN

Zorlu geçen mücadelede Kırmızı Takım 12-8'lik skorla kazanmayı başardı. Mavi Takım'dan ise iki isim birden potaya girdi.

Bir isim oylama sonucu eleme adayı oldu bir isim de haftanın en kötü performansı olduğu için eleme adayı seçildi.

Survivorda bir ilk 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu

PERFORMANSI EN DÜŞÜK İSİM ATAKAN

Haftanın en düşük performansı Sercan ama Sercan zaten aday olduğu için bir sonraki kötü performans olan Atakan üçüncü eleme adayı olarak çıktı. Atakan "İlk defa aday oldum. İnanılmaz bir performans gösteriyorum ama bu hafta düşüşteyim.

Ama hikaye düşünce değil kalkamadığında bitiyor. İyi yarışmacılarla mücadele edeceğim. Benim sıfır çektiğim çok azdır, bu benim düştüğüm haftaydı. Elimizden geleni göstereceğiz düelloda" dedi.

Survivorda bir ilk 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu

SON GİTME ADAYI DA BELLİ OLDU

Mavi Takım'da yapılan oylamada son gitme adayı da belli oldu. Sercan, Yunus Emre, Atakan'ın ardından dördüncü gitme adayı Aleyna oldu. Düelloda eşleşmeler ise şöyle; Atakan ile Aleyna, Yunus Emre ile de Sercan rakip oldu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Survivor 2024 All Star'da Kırmızı Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement