Aycan'ın elenmesinin ardından Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni sistemi açıkladı - Son Dakika
Magazin

Aycan'ın elenmesinin ardından Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni sistemi açıkladı

Survivor'da 2020'de bu hafta Aycan Yanaç'ın adaya veda etmesinin ardından Acun Ilıcalı yeni sistemi açıkladı. Yarışmacılar artık Ünlüler ve Gönüller takımı olarak yer almayacak, sona kalan 10 yarışmacı bireysel bir mücadele verecek.

03.06.2020 00:48  Güncelleme: 09:40

Survivor 2020'de, 4 kişi kalan ünlüler takımının tamamının aday olduğu eleme haftasında yarışmaya veda eden isim Aycan Yanaç oldu.

ELE ADAYLARI BELLİ OLMUŞTU

Survivor konseyinde, yapılan oylama sonunda geçtiğimiz bölümlerde Elif ve Yunus Emre eleme adayları olmuştu. Geçen hafta da oynan oyunlarda ise Aycan ve Sercan eleme adayı oldu.

4 kişi kalan ünlüler takımının tamamının aday olduğu eleme haftasında yarışmaya veda eden isim Aycan oldu.

ACUN ILICALI YENİ SİSTEMİ AÇIKLADI

Elenen ismin belli olması sonrasında Acun Ilıcalı Survivor'da yeni sistemi açıkladı. Yarışmacılar artık Ünlüler ve Gönüller takımı olarak yer almayacaklar.

Survivor'da sona kalan 10 yarışmacı bireysel bir mücadele verecek. Ardından ilk 4'e giren isimler tur atlayacak. Bireysel yarışmayı 1. tamamlayan isim 4. ile, 2. tamamlayan isim de 3. olan yarışmacıyla karşılaşacak. Bu eşleşmelerden galip çıkan iki isim yeni kurulacak takımların kaptanı olacak.

Aycan\'ın elenmesinin ardından Acun Ilıcalı, Survivor\'daki yeni sistemi açıkladı

Son Dakika Magazin Aycan'ın elenmesinin ardından Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni sistemi açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • sanane: burda bişeyler dönüyor haftalardır sonuncu olan sercan ve durmadan gavga cıkardan emre elenmiyor da..önce mert sonra aycan...kurmaca bunlar birinci olacak olan bile belli..şow yapılıyor yarışma değil.reytinkler düştü tabi..bakın daha ne kavgalar olacak.. 15 1 Yanıtla
    kesin düşünce: emre nin kavgacı tipi bildigimiz oyuncu turbo turabi gibi agır delikanlı şu çok önemli survivorda duygusallıga yer yok aycan da bu kişilikte biri idi elenmesi şaşırtmadı 0 3 Karataş: Nisa yı şampiyon yapacaklar galiba.Ersin,Mert,Aycan..Elif de gitti mi tamamdır..En gereksiz,mıy mıy yarışmacı... 0 0
  • ali: Acun Nisanın önündeki engelleri bir bir kaldırıyor.sıradaki evrim ve elif olacak. 6 0 Yanıtla
  • ali: halal olsun acun bey sistem tam istedın gibi 6 0 Yanıtla
  • Osman: aman sıktı artık hiç bakmıyorum şu adama para kazandırmaya gerek yok kendinde 30 yaş küçük sevgili almış sevmiyorum ya ne bu ya bu kadar çok para kazanıyor böyle insanlar. 2 3 Yanıtla
  • kkk: kurmaca bunlar 4 1 Yanıtla
  • Bilge: Bugün de her. habere yorum yazdım Allah affetsin kendime çok güldüm:) 4 0 Yanıtla
  • DOĞAN: BENCE HERKES HAKKIYLA GİDİYOR AYCANA COK TORPİL VARDI AMA HALK AFFETMEDİ 0 1 Yanıtla

Advertisement