Sağ Salim 2. Filmiyle Geliyor - Son Dakika
Magazin

Sağ Salim 2. Filmiyle Geliyor

Sağ Salim 2. Filmiyle Geliyor

Geçtiğimiz yıl internette izlenme rekoru kıran 'Sağ Salim' isimli filmin ikincisi çok daha iddialı geliyor.

07.09.2013 06:02  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl internette izlenme rekoru kıran 'Sağ Salim' isimli filmin ikincisi çok daha iddialı geliyor. Ersoy Güler'in yönettiği filmde; Murat Akkoyunlu ve Nazlı Tosunoğlu başrolleri paylaşıyor. Filmde 'Kısa Cemal'i canlandıran Akkoyunlu ile 'Sütlü Nuriye'yi oynayan Tosunoğlu'nun yer aldığı sahneler, izleyenleri gülme krizine sokacak. 'Kısa Cemal'in kızı hakkında kullandığı bir tabir üzerine çılgına dönen ve 'Dişi Rambo'ya dönüşen 'Sütlü Nuriye'; can düşmanına yapmadığını bırakmayacak. 'Kısa Cemal'in adamlarının üzerine ağaçlardan atlayan, nehrin dibinden aniden fırlayarak orağı ile dehşet saçan 'Sütlü Nuriye'; hasmının kulağını ısırıp koparmakla kalmayacak, kolunu da kesecek.

'ÇEKİMLERDE ÇOK GÜLDÜK'

Murat Akkoyunlu ile çok iyi arkadaş olduklarını söyleyen Nazlı Tosunoğlu, "Çekimler sırasında çok güldük; inanılmaz eğlendik. Murat, çalışması çok rahat bir aktör" dedi. Akkoyunlu ise şöyle konuştu: "Çekimlerde gülmekten rolümüze zor konsantre olduk. Nazlı, renkli bir karakter yarattı. Sinemaya gidenleri ilk filmden dört kat daha komik bir film bekliyor."

TAHTINDA GÖZÜM YOK

Sette 'Arap Bacı' diye çağırılan Nazlı Tosunoğlu, "Rahmetli Tevfik Gelenbe'nin canlandırdığı 'Arap Bacı' bir efsanedir. Gelenbe'nin tahtında gözüm yok" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sağ Salim 2. Filmiyle Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement