Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi - Son Dakika
Magazin

Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi

Geçtiğimiz günlerde kendisine hakaret içeren bir mesaj atan takipçisine küfür ederek cevap veren oyuncu Damla Ersubaşı, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında "Artık sabrımın sonuna geldi" dedi.

27.12.2019 15:01  Güncelleme: 07:50

İkinci bebeğine hamileyken eşinin başka bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan oyuncu Damla Ersubaşı, eşini affetti. İhanete göz yumduğu söylenen oyuncu, kendisini eleştiren takipçisine küfür ederek cevap verdi. Bugün telefonla magazin programına bağlanan oyuncu, kendisini savundu.

"ARGO KELİMELER KULLANMAM AMA SABRIMIN SONUNA GELDİ"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan küfürlü mesajlarını gören Damla Ersubaşı, telefonla canlı yayına bağlandı. Kendisini savunan Ersubaşı, "O takipçi benim her fotoğrafımın altına şahsıma küfür eden biri. Evet küfür hoş bir şey değil ama insan bir yere kadar sabrediyor. Bilseydim ben de onların görüntüsünü alırdım. Her fotoğrafıma hakaret ediyor. Evet bu hoş olmadı. Ben de argo kelimeler kullanan biri değilim ama artık sabrımın sonuna geldi." dedi.

Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi

"MEKANIN KAMERA KAYITLARINI İZLEDİM"

Subaşı, ihanet iddiasıyla sarsılan evliliği hakkında da şunları söyledi: "Biz zaten bunun açıklamasını yapmıştık ve bunun yanlış anlaşılma olduğunu söyledik. Ben o gecenin tüm kamera kayıtlarını izledim çok üzüldüm ve yıprandım. Fotoğraftakinin eşim olduğunu söyledim ama sonra yaptığım açıklamada bunun ihanet olmadığını söyledim. Zaten Mustafa bana söylemişti 'Bir müşteri yanıma geldi gitti' diye. Ben de bunu teyit etmek istediğim için kamera kayıtlarını izledim. Biz zaten bunun öncesinde Mustafa'yla bu konuyu konuşunca tartışmıştık."

Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi

NE OLMUŞTU?

Damla Ersubaşı, başka bir kadınla görüntülenen eşini affettiği için kendisini eleştiren takipçisinin mesajına, "Senin yedi sülaleni s.... bende Damla değilim, bunu sakın unutma" yanıtını vermişti. Ersubaşı'nın bu cevabı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi
Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi

Son Dakika Magazin Takipçisine küfürlü cevap veren Damla Ersubaşı: Sabrımın sonuna geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ferit: ölün gidin ya ..fazlalık 3 1 Yanıtla
  • hzali: senin küfrüne kurban yavrum ateş gibi masallah 2 1 Yanıtla
    hahahaha: kadın evli ama sen bilirsin yinede... 1 1 ramiz dayın: aferim yegenim sende hayellerinle devam et 0 1
  • BayE: Bu kadınların böyle küfür etmesi ) 1 0 Yanıtla
  • O UÇAN BİR ASGARİ ÜCRETLİ: MEMLEKETİN DÜŞDÜĞÜ DURUMA İŞÇİNİN EMEKCİNİN AÇ EVLATLARINA EKMEK GÖTÜREMEDİĞİ ŞU HALDE SİZİN YAPACAĞINIZ 0 0 Yanıtla
  • ddssd: bu silikonlu mu yoksa doğal şişik mi 0 0 Yanıtla
  • Ak : Helal 0 0 Yanıtla

Advertisement