BERGÜZAR KOREL İLE YAŞADIĞI AŞK GEÇTİĞİMİZ AYLARDA SONA EREN ÜNLÜ BALET TAN SAĞTÜRK, AYRILIĞIN ETKİSİNİ HÂLÂ ATLATAMADIĞINI SÖYLEDİ.
İkili ilişkilerde güvensizliğin kendisini çok rahatsız ettiğini belirten Tan Sağtürk, şöyle devam etti. "Yeni bir ilişki için biraz zaman geçmesi lazım. Çünkü sevgiyi çok derinliğine yaşadım. Evet ilişkimiz kafaca bitti ama ne olursa olsun bazı duyguların atlatılması zaman gerektiriyor."
HAKSIZLIK ETMEM
Hayatına girecek yeni insana haksızlık etmek istemediğini söyleyen Sağtürk, "En iyi tedavinin gece gündüz çalışmak, yeni projeler üretmek olduğunu düşünüyorum. Güzel günler elbette beni bekliyor. Yaşadıklarımdan pişman değilim" dedi.
bugün
Son Dakika › Magazin › Tan Sağtürk, Bergüzar'ı Unutamıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.