Tiyatromuzda Ona Çılgın Bir Rol Bulabiliriz! - Son Dakika
Magazin

Tiyatromuzda Ona Çılgın Bir Rol Bulabiliriz!

Tiyatromuzda Ona Çılgın Bir Rol Bulabiliriz!

Nedim Saban'ın; Emile Ajar'ın romanından uyarladığı 'Onca Yoksulluk Varken' oyununun ilk gösterimi yarın Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. BARIŞ....

29.02.2012 06:03

Nedim Saban'ın; Emile Ajar'ın romanından uyarladığı 'Onca Yoksulluk Varken' oyununun ilk gösterimi yarın Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

BARIŞ MESAJI

Rüçhan Çalışkur, Gökçer Genç, Rami Çakır, Halit Karaca'nın rol aldığı oyunda; bir Arap çocukla, Musevi bir kadının dostluğu anlatılıyor. Oyunla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saban "Onca Yoksulluk Varken'le topluma barış ve kardeşlik mesajı vereceğiz" dedi. Saban, Hülya Avşar'ın daha önce yaptığı 'Tiyatroda yüksek ses, oyunculuğun duygusunun yarısını öldürüyor' açıklamasına da yorum getirdi: "Hülya Hanım oyunculuğun kalan öteki yarısını bulabildiyse, bu müthiş! Şaka bir yana, Hülya Hanım sevdiğim bir oyuncudur. Ama tiyatroda nasıl fazla bağrılmaya gerek duyulmayan oyunlar varsa, arka taraftan "Seeees" diye bağıran izleyicinin eleştirisini almamak için, bağrılmak zorunda kalınan oyunlar da vardır. Biz tiyatromuz olarak ona yakışır, çılgın roller bulabiliriz" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tiyatromuzda Ona Çılgın Bir Rol Bulabiliriz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement