Torium Sahnesinden Keremcem'in Yeni Albüm Müjdesi - Son Dakika
Magazin

Torium Sahnesinden Keremcem'in Yeni Albüm Müjdesi

Torium Sahnesinden Keremcem\'in Yeni Albüm Müjdesi

Ünlü müzisyen Doğan Duru ile Torium Açık Çarşıda gerçekleşen "Torium Akustik" yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

05.07.2013 14:12

Torium, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Redd grubunun solisti Doğan Duru'nun sunduğu Torium Akustik'te bu akşam Keremcem sahne aldı. Açık Çarşı da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğundu. Keremcem, hayranlarının yoğun ilgisiyle sahneye çıktı ve ikili keyifli sohbetlerine Keremcem'in müzik yaşantısına nasıl girdiği ile başladı.

Keremcem çocukluğunda müzik ve resme büyük merakı olduğunu; üniversite yıllarında da müzikle daha çok ilgilendiğini belirtti. İlk bestesinin nasıl ortaya çıktığını anlatan sevilen sanatçı; bir Cahit Sıtkı Tarancı şiiri olan "Nü"'yü bestelediğini ve bu bestenin onun için çok önemli olduğunu söyledi. Doğan Duru'nun tam olarak müzik sektörüne girmen nasıl oldu sorusuna Keremcem üniversitede okurken bir Yunan gemisinde çalıştığını, o dönem de kaydettiği demoyu dinleyen Yonca Evcimik'in beğenisiyle müzik hayatının başladığını anlattı.

Hayran korosu ve Keremcem şarkıları hep bir ağızdan söylediler. Şarkılarının her birinin anlamlı olduğunu, duygusal yapısının şarkılarına yansıdığını belirten Keremcem'e Doğan Duru neden her şarkıda ayrılık iması var diye sorunca; " Şarkılarımdan şarkılarıma gönderme yapmayı seviyorum, Son Bir Kez şarkısı bir ayrılık üzerine yazılmıştı yansımaları diğer şarkılara da yansıyor" dedi.

Şarkıları yazarken işe gitarla başladığını belirten Keremcem " yatağının başucunda kâğıt kalem bulunduran biri değilim, gitarımla başlarım ve bestelerim böyle ortaya çıkar" dedi. Müzikal hayatının yanı sıra sinema, dizi ve reklam projelerinin de konuşulduğu akşamda Keremcem bir sinema filminde rol aldığını ve çekimlerine yakında başlayacağı bilgisini de Açık Sahne'den hayranları ile paylaştı.

İkili gece boyunca keyifli sohbetlerinin yanı sıra "Knocking On Heavens Door" şarkısına yaptıkları düetle de dinleyicilerden büyük beğeni topladılar. Akşamda Keremcem "Torium Akustik" etkinliği içinde bir şarkı yazdı. Sevilen şarkıcı son albüm çalışmasının 5 aydır devam ettiğini ve Eylül ayında piyasaya çıkacağını Torium Açık Sahne'den duyurdu.

Keremcem'in Aptal Âşık şarkısını seslendirmesiyle akşam son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Torium Sahnesinden Keremcem'in Yeni Albüm Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement