"Tuba Özerk'in Üzerinden Ellerinizi Çekin" - Son Dakika
Magazin

"Tuba Özerk'in Üzerinden Ellerinizi Çekin"

"Tuba Özerk\'in Üzerinden Ellerinizi Çekin"

Yeşim Erçetin ve Esra Sönmezer, gündüz kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk ile ilgili yapılan haksız haberlere tepki gösterdiler.

14.12.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk'in annesini hatta bağlayarak anne-kızın arasının kötü olduğunu ve annesine iftira eden program sunucusuna Cem Aydınlı'nın tepkisi büyük oldu.

Telefonla bağlanan Tuğba Özerk; "Bunu yayınlamanız iyi oldu, yayında bana ve anneme atılan iftiralara istinaden dava açacağım. Anneme ve bana atılan iftiraların hesabını mahkemede verecekler. Canlı yayında böyle bir şey nasıl söylenebilir. Rating uğruna insanları karalamanın hesabını verecekler" dedi.

Cem Aydınlı; "Gündüz kuşağındaki skandal magazin programında konu Tuba Özerk'in boşanmasıyla ilgiliyken, annesinin Tuba'nın eski eşiyle birlikte olduğunu söyleyerek iftira boyutuna gelmiş" dedi. Biz herkesin nereden geldiğini iyi biliyoruz diyen Aydınlı; "Bir insanın annesine böyle bir iftira atmaya kimsenin hakkı yok. Herkesi ekrana oturtumayacaklar. Bunların yaptıkları ilk değil, en son bombaları da bu oldu. Bardağı taşırdılar artık. Bu iftiranın bir bedeli olmalı. Kanal yöneticileri gereğini yapmalı" dedi.

Boşanma aşamasına gelene kadar yaşanan olaylara başından beri şahit olan Cem Aydınlı; "Tuba Özerk'e atılan iftiraların aslı astarı yok, ben gelişen olaylara başından beri şahidim. Adalet karşısında hesap versinler" dedi.

Cem Aydınlı; "Tuba Özerk'in sanatçı kişiliği, üretkenliği ve başarılarıyla mütevazi bir yaşam sürüyor. Ona yapılan bu haksızlığa suskun kalmayacağım. Herkese söylüyorum Tuba Özerk'in üzerinden ellleriniz çekin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Tuba Özerk'in Üzerinden Ellerinizi Çekin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement