Tuğba Özay Kimlere Gönderme Yaptı? - Son Dakika
Magazin

Tuğba Özay Kimlere Gönderme Yaptı?

Tuğba Özay Kimlere Gönderme Yaptı?

Önder Harikalar Diyarında Cuma gecesi kahkaha tufanı devam etti.

26.11.2011 09:19  Güncelleme: 12:46

Cuma geceleri Kanaltürk ekranlarda yayınlanan, Önder Açıkbaş'ın sunduğu yepyeni talk show programı Önder Harikalar Diyarında'nın bu haftaki konukları, Tuğba Özay, Paşhan Yılmazel, Sibel Meriç ve Serhat Kidil'di. Mazlum Kuzey, Sivridilli modacı Toygarhan gibi tiplemeleriyle büyük beğeni kazanan Önder Harikalar Diyarında Cuma gecesi kahkaha tufanı devam etti.

TUĞBA ÖZAY'DAN MANKEN ŞARKICILARA DESTEK...

Önder Harikalar Diyarında da yeni albümünden şarkılar söyleyen Tuğba Özay, podyum dünyasından sarkıcılığa geçen mankenlere önyargıyla yaklaşıldığını söyleyen şarkıcı " İnşaat işçisinden, tezgahtardan, çaycıdan şarkıcı oluyorda mankenden neden olmuyor." diyerek İbrahim Tatlıses ve Hande Yener'e gönderme yaptı. Şarkıcılığın yanısıra sinema oyunculuğuna da sıcak baktığını ve bazı projelerde yeralacağını belirtti.

TOPUKLU AYAKKABIYLA APAÇİ DANSI...

Elektronik müziğin yeni temsilcilerinden Serhat Kidil programa platform topuklu bayan ayakkabısı giyerek katılınca konuklar arasında şaşkınlık yarattı. Kadına şiddeti protesto için bayan ayakkabısı giydiğini anlatan şarkıcıya Önder Açıkbaş'tan destek geldi. Ayakkabıları giyen Önder Açıkbaş, topuklu ayakkabılarla Apaçi dansı yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Tuğba Özay Kimlere Gönderme Yaptı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement