Türk Asıllı Alman Şarkıcıyı Katıldığı Yarışmada Yılan Isırdı - Son Dakika
Magazin

Türk Asıllı Alman Şarkıcıyı Katıldığı Yarışmada Yılan Isırdı

Türk asıllı Alman şarkıcı Kader Loth, 'Survivor'un Alman versiyonu olan yarışma programında piton yılanı tarafından ısırıldı.

23.01.2017 15:03  Güncelleme: 15:24

Modellikten şarkıcılığa geçiş yapan Türk asıllı Alman şarkıcı Kader Loth, ünlü aktris Nastassja Kinski'nin son dakika kararıyla katılmaktan vazgeçtiği reality şovun yarışmacıları arasına dahil olmuştu.

PİTON YILANI DİŞLERİNİ GEÇİRDİ

'Dschungelcamp 2017' adlı yarışmada 44 yaşındaki pop yıldızı, yer altında bulunan tünellerde içi çeşitli sürüngen ve böceklerle dolu deliklerde saklanan yıldızları toplama etabında yarıştı. Kader'in karanlık delikten uzattığı eline bir albino piton yılanı dişlerini geçirdi. Çığlığı basan ünlü şarkıcı panik içinde: "Yılan tehlikeli mi? yılan zehirli miydi? sözlerini sarf etti.


YILAN ISIRMASINDAN SONRA...

Kendisini ısıran yılanın zehirli olmadığı söylenen Kader'den, yaşadığı korkunun üzerine bir de içi düzinelerce yılanla dolu kapalı bir mekanda 3 dakika boyunca uzanması istendi.


Ünlü şarkıcı korku içinde titreyerek ve ağlamaklı bir sesle yarışmanın etabını tamamladı.


KURBANLARI SIKARAK ÖLDÜRÜYORLAR

Piton yılanları da akrabaları olan boa yılanları gibi zehirli olmayıp, kurbanlarını öldürünceye kadar sıkarak avlıyor. Dünya çapında ünlü yarışmanın Avustralya versiyonu olan 'I'm A Celebrity Get Me Out of Here' programında daha önce kriket sporcusu Shane Warne de bir anakonda yılanı tarafından ısırılmıştı.



Türk Asıllı Alman Şarkıcıyı Katıldığı Yarışmada Yılan Isırdı

Son Dakika Magazin Türk Asıllı Alman Şarkıcıyı Katıldığı Yarışmada Yılan Isırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement