Türkiye Güzelini Ankara'da Seçecek - Son Dakika
Magazin

Türkiye Güzelini Ankara'da Seçecek

Türkiye Güzelini Ankara\'da Seçecek

"Models of Fashion" güzellik yarışmasında geri sayım başladı.

17.12.2015 09:49

"Models of Fashion" güzellik yarışmasında geri sayım başladı. 25 Aralık'ta yapılacak büyük final öncesi birbirinden güzel adaylar kampa giriyor. 4 günlük kamp programının ardından adaylar Ankara'nın en güzeli olmak için yarışacak.

Bu yıl 7. kez düzenlenenecek Models of Fashion güzellik yarışmasında heyecan dorukta. Yapıldığı ilk günden beri genç kızları Türkiye içi ve uluslararası platformda tanıtan yarışmanın finali 25 Aralık Cuma Günü yapılacak. Adaylar 4 gün sürecek kamp programının ardından hayalini kurduğu modellik tacını takmak için podyuma çıkacak.

21-24 Aralık'ta Ataköşk Otel'de düzenlenecek kampta adaylar tecrübeli modeller ve modacılardan eğitim alacak. Final gecesi ise İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Eskişehir, Denizli gibi Türkiye'nin dört bir yanından gelen 22 güzel birincilik tacı için yarışacaklar. Ünlü modacı Muammer Ketenci, İtalya Moda Haftası'nda ülkemizi temsil eden İzmirli modacılar Serkan Uysal ve Şiyar Akboğa, Ankaralı modacılar Hafize Ayık ve Volkan Arıkanoğlunun şık tasarımları World Wella Paris in 2016 kreasyonu ülkemizi bir çok yarışmada temsil eden ve dünya birinciliği bulunan mankenler tarafından sergilenecek. Tuğba Özay, Muammer Ketenci ve Tayyar Işıksaçan Jüri masasında manken adaylarını değerlendirecek. 25 Aralık gecesi Ataköşk'te yapılacak finalde, Tuğba Özay yeni çıkan parçalarını ilk defa seslendirecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkiye Güzelini Ankara'da Seçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement