Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak! Mine'nin bebeğinin babası kim çıkacak? - Son Dakika
Magazin

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak! Mine'nin bebeğinin babası kim çıkacak?

Bu akşam 8. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Üç Kız Kardeş dizisinde Somer, Türkan'ı tanıdıkça onunla ilgili duygularının değiştiğini fark eder. Türkan ise Somer'in üzülmemesi için elinden geleni yapar.

12.04.2022 15:33  Güncelleme: 16:13

Başrollerinde Özgü Kaya, İclal Aydın, Berker Güven ve Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde Somer, Mine'den şüphe etmeye başlar. Bu durum kendisini üzse de, en büyük desteği Türkan'dan görecektir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDE BU AKŞAM NELER OLACAK?

Mine ve Nihat'ı hastane odasında birlikte gören Somer'in kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar. Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiştir. Aşk acısı çeker. Kocasının zeytinlik meselesi yüzünden moral bozukluğu yaşadığını düşünen Türkan, Somer'in yanında olmaya onun keyfini yerine getirmeye çalışır. Birbirlerine iyi gelmektedirler. Türkan bu süreçte her ne kadar Somer için bir yara bandına dönüşse de Kormanların villasında alışık olmadığımız türden manzaraların ortaya çıkmasına da neden olur. Türkan sadece Somer'e değil, ailenin kalan tüm fertlerine de iyi gelmektedir.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak! Mine\'nin bebeğinin babası kim çıkacak?

Son Dakika Magazin Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak! Mine'nin bebeğinin babası kim çıkacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement