Ünlü Mankenler Bursa'da Podyuma Çıktı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Mankenler Bursa'da Podyuma Çıktı

Ünlü Mankenler Bursa\'da Podyuma Çıktı

Bursa'da bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen 'İlkbahar-Yaz Moda Günleri' defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı.

31.03.2012 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen 'İlkbahar-Yaz Moda Günleri' defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı.

Bursa'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen defilede ünlü mankenler, Bursalılar'ın karşısına çıktı. Birbirinden ünlü firmaların koleksiyonlarının tanıtıldığı defilede mankenler, podyumdaki görüntüleri ile herkesi kendine hayran bıraktı. Defilenin sunuculuğunu ekranların sevilen yüzü Hakan Ka yaparken, ünlü mankenler Şenay Akay, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Ece Gürsel ve Irmak Atuk'un da aralarında bulunduğu 25 manken defilede büyük ilgi gördü. Mankenler güzellikleri ve çekiciliği ile vatandaşların ilgi

odağı oldu.

"YENİ PROJELERİMLE GELİYORUM"

Defile sonrasında açıklamalarda bulunan Didem Taslan, yeni sezon ürünlerini defilelerle tanıtmaya çalıştıklarını belirterek, "Bursa, İstanbul'dan sonra ikinci ayağımız oluyor. Moda okumadım. Böyle bir teklif gelirse bir stilistin öncülüğü lazım. Bilmedim mesleği yapmak ne kadar bir basamak da olsa uygun olmaz. Modelliğim yanında aslında oyunculuğum da var. Yeni projelerimi yakın zamanda ekranlarda göreceksiniz" dedi.

"ERKEN EVLİLİK YAPMAYIN"

Ünlü manken Şenay Akay ise, erken evliliğe kaşı olduğunu belirterek, "Mankenlerimiz daha gencecik. Erkenden evlilik yapmayın. Bursa'yı çok seviyorum. Bursa'da böyle defilelerin olması çok güzel" diye konuştu - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Mankenler Bursa'da Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement