Ünlü Oyuncu Erdem Baş ABD Vatandaşlığı İşine Girişti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Erdem Baş ABD Vatandaşlığı İşine Girişti

Ünlü Oyuncu Erdem Baş ABD Vatandaşlığı İşine Girişti

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, Türkiye'de birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, ABD vatandaşlığı işine girişti. Amerika'ya götüren Green Card danışmanlık hizmetleri sunan Baş, Türkiye'den gelmek isteyenlere yardımcı olacağını açıkladı. Ülkeyi terk ettiği iddialarına ise Baş, 'Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim' şeklinde yanıt verdi.

05.11.2023 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu artık ABD vatandaşlığı işine girişti. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle rol alan oyuncu Erdem Baş sektör değiştirdi.

erdem-bas-greencard1.jpg

Amerika'ya götüren Green Card danışmanlık hizmetleri sunan ünlü oyuncu Türkiye'den gelmek isteyenlere yardımcı olacağını açıkladı. Sık sık paylaşımlar yapan oyuncu Amerika vatandaşlığı için gerekli evrak ve yapılması gerekenleri de paylaşıyor.

Ülkeyi terk etti demişlerdi

Hakkında "Ülkeyi terk etti" şeklinde çıkan haberlerin ardından konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Baş, "Ülkeyi terk ettiğim yok, Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Erdem Baş ABD Vatandaşlığı İşine Girişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement