Ünlü Oyuncu Nişanlandı! - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Nişanlandı!

Ünlü Oyuncu Nişanlandı!

İşadamı Enver Selim Kurtoğlu ile nişanlanan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, "Selim'e çok güveniyorum" dedi.

28.01.2012 16:03  Güncelleme: 16:18

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu kasım ayından beri flört ettiği işadamı Enver Selim Kurtoğlu ile önceki akşam Hotel Les Ottomans'ta nişanlandı.

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı davette otelin girişine ve masalara çiftin en sevdiği fotoğrafları yerleştirildi. Nişan sonrası hayli mutlu olan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Üçüncü kez nikah hazırlığına başlayan ve çok heyecanlı olduğunu dile getiren Tuzcuoğlu, "Hayatımda ilk kez nişanlandım. Selim'e güveniyorum. Son kararım son hayatım... İnşallah ilk çocuğumun babası olur" dedi.

Tuzcuoğlu, evlilik teklifi için ise "Doğum günümde evlenme teklifi aldım. Bir kristale duygularını yazdırmış ve sonunda da 'Bana bu şerefi ömür boyu bahşeder misin' diye sormuş" şeklinde konuştu. İkinci eşinden temmuzda boşanan Tuzcuoğlu'nun tekrar evlenebilmek için mahkemeye başvurduğu ve "Bekleme süresinin kaldırılması için" dava açtığı idida edilmişti.

Ünlü oyuncu bu durumla ilgili "Hukuksal ne gerekiyorsa onu yaptık. Ben hamile değilim. Bu nişanı sizinle paylaşmayacaktık ve kendi aramızda yapacaktık. Ama internet sitelerinde 'ayrıldılar' diye dedikodular çıkınca mecburen söylemek zorunda kaldık" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Nişanlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement