Mustafa Ceceli'nin En Minik Hayranı - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli'nin En Minik Hayranı

Mustafa Ceceli\'nin En Minik Hayranı

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunun küçük oğlu 19 aylık Aykut, İzmir'de konser veren ünlü sanatçının en küçük hayranı oldu.

01.10.2013 15:51  Güncelleme: 16:00

Torbalılı minik Aykut, hayranı olduğu ünlü Pop Müziği Sanatçısı Mustafa Ceceli'nin Aydın'daki konserine gitti.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunun küçük oğlu 19 aylık Aykut Altan, ünlü sanatçılardan Mustafa Ceceli'nin hayranı. Onun şarkıları ile oynayan, gülen ve dans eden Aykut, Ceceli'nin şarkılarını duyduğunda yerinden kalkıp dans ediyor. Geçen hafta sonu Ceceli'nin Aydın programına katılan Altan Ailesi, Aykut'u sanatçı Mustafa Ceceli ile bir araya getirerek objektiflere poz verdi. Minik hayranını gören Ceceli, "Bana Aykut'tan bahsettiler ama beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum. Minik hayranımı bol bol öptüm" dedi.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin "Sevgilim" şarkısıyla uyuyan 19 aylık Aykut Altan, hayranı olduğu sanatçının kucağında oturarak onunla bir süre sohbet etti. Çocuğun kendisine olan hayranlığı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ceceli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk müziğine katkılarımdan dolayı birçok kişinin gönlünü kazanmış durumdayım. Hayranlarım içinde en önemlisi minik Altan oldu. Kendisi çok tatlı bir çocuk. Umarım yaşamı boyunca yüzü hep güler. Ayrıca, Altan ailesine Altan'ı Torbalı'dan buraya kadar getirdikleri için teşekkür ederim." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli'nin En Minik Hayranı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement