Ünlü Sunucunun Gizlice Çekilen Videosu İçin 55 Milyon Dolar Tazminat - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sunucunun Gizlice Çekilen Videosu İçin 55 Milyon Dolar Tazminat

Ünlü Sunucunun Gizlice Çekilen Videosu İçin 55 Milyon Dolar Tazminat

Kaldığı otel odasında Amerikalı ünlü spor muhabiri ve sunucu Erin Andrews'ın çıplak görüntülerini çekip sanal ortamda paylaşan iş adamı 55 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.

08.03.2016 10:59  Güncelleme: 11:23

ABD'de, kaldığı otel odasında anahtar deliğinden çıplak videosu çekilerek internet ortamında paylaşılan Amerikalı ünlü spor muhabiri ve sunucu Erin Andrews, videoyu çeken kişi ve otel hakkında açtığı davayı kazandı. Yaklaşık 6 yıldır süren davada, mahkeme jürisi, kişilik hakları ve özel hayatı saldırıya uğrayan Erin Andrews'a tam 55 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.

2.5 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

ABD'nin Nashville kentinde, bir Amerikan futbolu maçını izlemek için gittiği sırada, kaldığı otelin odasının anahtar deliğinden, giysileri olmadan ayna önünde saçlarını tarayan, arada da telefonla konuşan ünlü sunucunun görüntülerini çeken iş adamı Michael David Barrett, 2.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

55 MİLYON DOLAR TAZMİNATA MAHKUM EDİLDİ

Pazartesi günü kararını açıklayan jüri, çektiği görüntüleri önce satmaya çalışan sonra da internet ortamında paylaşan Barrett'i yüzde 51, Nashville kentindeki Vanderbilt Marriot otelinin işletmecisi West End Hotel Partners adlı işletme zincirini de yüzde 49 oranında suçlu bulduğunu belirterek, iki tarafı toplam 55 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum etiğini duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ünlü Sunucunun Gizlice Çekilen Videosu İçin 55 Milyon Dolar Tazminat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Helalll: Haramm 4 4 Yanıtla
  • Nova: Video nerde :)) 3 1 Yanıtla
  • gözüm: Gine akp sorumlu 1 2 Yanıtla
  • Alija Izetbegovic: Sen git pıttını cıttını göster bi ayagı cukurdaya sonra agla aglama para gelcek sevin. 1 0 Yanıtla
  • usgt: güzel karımış izlemek lazım 0 0 Yanıtla

Advertisement