Woody Allen Roma'yı Keşfe Çağırıyor - Son Dakika
Magazin

Woody Allen Roma'yı Keşfe Çağırıyor

Woody Allen Roma\'yı Keşfe Çağırıyor

Woody Allen, Roma'nın dört bir köşesini set olarak kullandığı son filmi 'Roma'ya Sevgilerle' ile izleyiciyi bu tarihi kentte görkemli bir yolculuğa ç....

28.09.2012 06:03

Woody Allen'ın yazıp yönettiği 'Roma'ya Sevgilerle', bugün vizyona giriyor. Başrollerini Alec Baldwin, Penelope Cruz, Jesse Eisenberg ve Roberto Benigni'nin oynadığı film; hayatlarını sonsuza dek değiştirecek maceralara atılan insanlar hakkında romantik ve eğlenceli bir yapım.

GENÇLİK ANILARI

Ünlü yönetmen, 'Barcelona Barcelona' ve 'Paris'te Geceyarısı'nın ardından son durağı olan bu filmde, aşığı olduğu Roma şehrinin her köşesini beyaz perdeye yansıtıyor ve filmdeki karakterleri Roma sokaklarında aşkı bulan insanlar olarak resmediyor. Filmin konusu şöyle; Amerikalı mimar 'John', Roma'da tatildedir. Burada 'Jack' isimli bir gençle karşılaşır. 'Jack', sevgilisi 'Sally'nin güzel arkadaşı 'Monica'ya git gide aşık olurken, 'John' onda kendi gençliğini görür...

WOODY ALLEN

BU ŞEHİR BİR SANAT ESERİ

Filme senarist ve yönetmen olarak imza atan Woody Allen, aynı zamanda 'Jerry' isimli, emekli bir opera direktörünü canlandırıyor. Allen, Roma kentine olan hayranlığını "Şehir bir sanat eseri, insanı hayran bırakıyor. Roma'da yoldan yüz kişi çevirseniz hepsi size, 'Romalıyım, şehri iyi bilirim ve size milyon tane hikaye anlatabilirim' diyecektir" sözleriyle ifade ediyor.

ALEC BALDWIN

ULAŞILMAZ KADINLAR MIKNATIS GİBİDİR

Mimar 'John'u canlandıran Alec Baldwin, filmdeki karakterlerin ortak noktasının sevme ve sevilme arzusu olduğunu söylüyor: "Ulaşılmaz kadınlar bazı erkekler için mıknatıs gibidir, özellikle gençken. Aslında onları gerçekten istemiyorsun. Her şey bir oyuna dönüyor ve kazanmak istiyorsun. Egomuzla ilgili arzular bunlar."

PENELOPE CRUZ

Woody her gün beni şaşırtıyor

Penelope Cruz, ilk kez 2008'de 'Vicky Cristina Barcelona'da birlikte çalıştığı Woody Allen'la, yeniden bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu söylüyor. Filmde, 'Anna' isimli bir eskort kızı oynayan Cruz, şöyle diyor: "Bu filmde rol almamın sebebi; bir kez daha sektörün en büyük isimlerinden Woody Allen'la çalışmak istememdi. Woody'i artık tanıyorum ve onun hakkında anlatılan hikayeler nedeniyle endişe duymuyorum. Bu kez Woody ile çalışmak daha kolaydı. O her gün sizi şaşırtıyor ve ömrünüzün sonuna dek hatırlayacağınız şeyler yapıyor."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Woody Allen Roma'yı Keşfe Çağırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement