Yaprak Dökümü dizisinin başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi - Son Dakika
Magazin

Yaprak Dökümü dizisinin başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi

2006 yılında yayınlanmaya başlayan Yaprak Dökümü dizisinin iki başrol oyuncusu Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten, Ramazan Bayramı'nda bir araya geldi. Dizide kayınvalidesini oynayan Ökten'i ziyaret eden Yıldırımlar, birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

22.04.2023 14:48  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Deniz Çakır, Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten'in paylaştığı Yaprak Dökümü dizisi, 2006-2010 yılları arasında ekrana geldi. Günümüzde bile tekrar bölümleri yayınlanan dizinin iki başarılı oyuncusu yıllar sonra bir araya geldi.

BAYRAMDA ZİYARET ETTİ

Şimdilerde Veda Mektubu dizisinde rol alan Bennu Yıldırımlar, dizide hiç anlaşamadığı kayınvalidesi Cevriye'yi oynayan Güler Ökten ile bir araya geldi. Vefasını göstererek Ökten'in Ramazan Bayramı'nda unutmayan Yıldırımlar, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Usta oyuncu ile fotoğrafını yayınlayan Yıldırımlar "Bayramlaşmaca" notunu düştü.

Yaprak Dökümü dizisinin başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi
Yaprak Dökümü dizisinin başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi

Son Dakika Magazin Yaprak Dökümü dizisinin başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Parlak: Rabbime şükürler olsun bize bugünleri gösterdi 9 20 Yanıtla
  • Okan Gkdg: Yaprak dökümü tekrar başlasın çok güzel bir dizi idi seyirci kitlesi bir hayli fazla idi hayırlı bayramlar Allah sizi tüm sevenlerinize bağışlasın inşallah ???????? 15 13 Yanıtla
  • Okan Gkdg: Hayırlı bayramlar güler Ökten vs bennu yıldırım ?????? 15 3 Yanıtla

Advertisement