Yaşı Küçük Marifeti Büyük! - Son Dakika
Magazin

Yaşı Küçük Marifeti Büyük!

Yaşı Küçük Marifeti Büyük!

Taylor Swift, kariyerinde yakaladığı başarıyı ne yazık ki aşk hayatına yansıtamıyor.

26.11.2012 06:03  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik dünyasının son dönemdeki en başarılı isimlerinden biri olan 1989 doğumlu Taylor Swift, kariyerinde yakaladığı başarıyı ne yazık ki aşk hayatında yakalamayı başaramıyor.

Kısa bir süre beraber olduğu her erkekle gelecek planları yapan ve sonrasında yaşadığı hayal kırıklığını şarkılarına aktaran Swift'in bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.

JAKE'E DE KOMŞU

Daily Mail gazetesi, son aşkı Conor Kennedy'den de ayrılan şarkıcının her sevgilisinin oturduğu yere yakın bir malikane satın aldığını yazdı! Swift, eski sevgilileri John Mayer ve Jake Gyllenhaal'a da yakın birer malikane almış!

AŞK ACISI ŞARKI YAZDIRDI

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, 2010'da aşk yaşadığı oyuncu Jake Gyllenhaal için acılı bir aşk şarkısı yazdı.

Yeni çıkardığı Red isimli albümünde "We Are Never Ever Getting Back Together" (Bir Daha Asla Birlikte Olmayacağız) isimli şarkıyı Gyllenhaal (31) için yazan 22 yaşındaki şarkıcı, kalbinin nasıl kırıldığını anlattı.

Şarkısında olgun erkeklerin genç kızların kalbini kırdığı mesajını veren Swift, 2010 Noel tatilinde bir telefonla terk edilmişti. Gwyneth Paltrow'un düzenlediği bir partide tanışan çiftin ilişkisi aradaki yaş farkı yüzünden sona ermişti. Gyllenhaal, Swift'ten mutlu olmadığı için ayrıldığını açıklamıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yaşı Küçük Marifeti Büyük! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement