Yaz Sezonunun Mayo Trendleri - Son Dakika
Magazin

Yaz Sezonunun Mayo Trendleri

Yaz Sezonunun Mayo Trendleri

Kişiye özel tasarımlar Fulya Önergenç'in sahibi olduğu Vivaplaya kişiye özel tasarlanan mayo ve bikinileriyle dikkat çekiyor.

02.06.2012 06:03

Kişiye özel tasarımlar

Fulya Önergenç'in sahibi olduğu Vivaplaya kişiye özel tasarlanan mayo ve bikinileriyle dikkat çekiyor. Markanın 2012 koleksiyonu için Amerikalı manken Kathlee poz verdi. Koleksiyonda straplez, askılı, üçgen bikinilerin yanı sıra metal aksesuvarlar kullanılarak hareketlendirilmiş mayolar ön plana çıkıyor. Vivaplaya çocuklara yönelik modeller de tasarlıyor.

Her zevke hitap ediyor

Kadın vücudunu forma sokan mayo ve bikini markası Bonesta'nın 2012 koleksiyonunda her zevke hitap eden göz alıcı modeller yer alıyor. Metal ve ahşap aksesuarlar, taşlar, tokalar koleksiyonu tamamlayan ayrıntılar olarak göze çarpıyor.

Plajlarda 60'lar esintisi

Kyo'nun bu yılki koleksiyonunda 60'lı yılların mayo modellerine yer verildi. Koleksiyonda yer alan modeller giyenleri oldukça kadınsı gösterecek. Kyo'nun koleksiyonuna eklediği yeniliklerden biri de her desen ve renk bikini ile uyum sağlayacak deniz peştamalları.

Püsküllü mayokiniler

Argento 2012 için mayokinilerde desen, püskül, saçak, fırfır ve marin temasını kullanarak özel bir koleksiyon oluşturdu. Perulu top model Anahi Gonzales'in katalog mankenliğini yaptığı Argento'nun mayo ve bikinilerinin dışında mayokinileri de bu sene çok konuşulacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yaz Sezonunun Mayo Trendleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement