Yeni Çıkan Albümler - Son Dakika
Magazin

Yeni Çıkan Albümler

Yeni Çıkan Albümler

AYDAN KAYA 'ADIM ADIM' YÜRÜYOR! İlk olarak 2003 yılında gerçekleşen ve o dönemlerde fenomen haline gelen 'Popstar' yarışmasında tanınan Aydan Kaya'nın....

18.08.2012 06:03

AYDAN KAYA 'ADIM ADIM' YÜRÜYOR!

İlk olarak 2003 yılında gerçekleşen ve o dönemlerde fenomen haline gelen 'Popstar' yarışmasında tanınan Aydan Kaya'nın 'Adım Adım' adlı albümünde 10 parça yer alıyor. Kaya albümünde yer alan 'Footsteps' adlı parçada, dünyaca ünlü şarkıcı Chris de Burgh ile İngiltere'de bir araya gelerek düet yaptı.

İKİNCİ ALBÜMÜ ÇIKTI

İki yıl önce ilk albümünü çıkaran Barbaros'ın ikinci çalışması 'Hayırdır' müzik marketlerdeki yerini aldı. Prodüktörlüğünü Zeynep Talu'nun yaptığı albümündeki şarkıların büyük çoğunluğu Barbaros'a ait. Şarkıların düzenlemelerinde ise Aykut Gürel, Efe Bahadır, Febyo Taşel ve Mustafa Ceceli gibi isimlerin imzası var. Çalışmada ayrıca Sıla'nın 'Ayrılıklar' isimli şarkısı da yer alıyor.

TASAVVUF MÜZİĞİ SEVENLER İÇİN

Türk Tasavvuf Musikisi'nin önemli isimlerinden biri olan Sami Özer, 10 yıllık suskunluğunu Poll Production'ın imzasını taşıyan 'Alim Allah' isimli albümüyle bozdu. Sami Özer 12 şarkıdan oluşan yeni albümüyle ilgili olarak "10 yıl beklediğime değdi, artık içim çok rahat" diyor. Albümün kapağı ise ünlü reklamcı Ali Taran'ın imzasını taşıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Çıkan Albümler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement