Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler! - Son Dakika
Magazin

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili tepki çekecek açıklamalarda bulunarak, "Bir duruşunuz, bir omurganız olsun." ifadelerini kullandı.

17.05.2019 17:56  Güncelleme: 18:02

Yusuf Güney, "Her şey çok güzel olacak" diyen sanatçılara ateş püskürmeye devam etti. Güney, "Bir duruşunuz, bir omurganız olsun." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN İÇİN BİRBİRİNİ EZENLER İMAMOĞLU'NA DESTEK VERİYOR"

Yusuf Güney, sosyal medya hesabından İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşarak, "Dün Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için birbirlerini ezenler, bugün İmamoğlu'na destek veriyor. Bir duruşunuz, bir omurganız olsun. Artık saygı istiyorum sizlerden, birbirimize saygılı olalım." ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler!

"GÜNLERCE ETMEDİĞİNİZ KÜFÜR VE TEHDİT KALMADI" DEMİŞTİ

Bir dönem şehit ailelerinin yanında olduğu için tepki gördüğünü söyleyen Yusuf Güney, İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı... Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüsüne saygım sonsuzdur ayni anlayışı hoşgörüyü de sizden bekliyorum saygılar" notuyla paylaşmıştı.

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler!
Yusuf Güney\'den İmamoğlu\'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler!

Son Dakika Magazin Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara Sert Sözler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement