Dursun Özbek, Galatasaray'ın yeni başkanı olarak mazbatasını aldı ve başarı sözü verdi.
Galatasaray'da Dursun Özbek, 23 Mayıs'taki genel kurulda başkan seçilip mazbatasını aldı.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu görevinden istifa etti. Başkan Dursun Özbek'in yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan İbrahim Hatipoğlu'nun istifası KAP'a bildirildi.
Galatasaray'da Dursun Özbek, 2 yıllığına yeniden başkan seçildi. Oyların %85'ini alarak zafer kazandı.
Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak girdiği seçimde bin 780 oy alan Dursun Özbek, 4’üncü kez başkanlığa seçildi.
Galatasaray’da olağan seçimli genel kurul başladı. Tek aday olarak seçime giren Dursun Özbek, yeni görev süresini tamamlaması halinde kulüp tarihinde en uzun süre başkanlık yapan ikinci isim olacak.
Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan seçim toplantısı yarın Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 16-23 Mayıs 2026'da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul'a tek aday olarak girecek. Bu doğrultuda Dursun Özbek'in yeni yönetim listesi belli oldu. Dursun Özbek, mevcut yönetim kurulundan yönetici İbrahim Hatipoğlu'na yeni listede yer vermedi.
Süper Lig devi Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurula tek aday olarak girecek. Özbek'in yeni asıl ve yedek listesi belli olurken mevcut yönetimden 4 isim, yeni listede yer almadı. İşte detaylar...
2024 Balkan Kupası'nda Yunanistan ekibi PAOK'u 3-0 yenerek 3'te 3 yapan ve şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'na kupası verildi. Sarı-kırmızılı voleybolcular büyük sevinç yaşadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'a karşı kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'dan karşılaşmaya saatler kala gündemi bir süredir meşgul eden 54 milyon euroluk karaborsa bilet iddialarıyla çok sert bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Spekülasyonların sahiplerini en kısa zamanda iddialarını ispatlamaya davet ediyor; eğer ispatlayamazlar ise kendilerine Galatasaray düşmanlarına karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını vereceğimizi ilan ediyoruz'' denildi.
Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına ilişkin Disiplin Kurulu kararı hakkında bir açıklama yayınladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, 2013-2014 sezonu Play-off final serisi 7. maçında Fenerbahçe Ülker karşısına çıkmayan Galatasaray’ın yöneticilerinin cezasını açıkladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karlı ve Necati Demirkol'a 45'er gün hak mahrumiyeti ve 15'er bin TL para cezası verdi.
Galatasaray Kulübü'nde Divan Başkanlığına İrfan Aktar Getirildi.
Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Başladı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.