Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla birçok bakanlık ve kamu kurumunda üst düzey atama ve görevden alma gerçekleşti. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz görevden alınırken, yerine Cihad Demirli atandı.
İbn Haldun Üniversitesi'nin Yalova'daki Dil Köyü, 20 dilde eğitim verecek. Açılışta sevinç vurgusu yapıldı.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Kula'da hizmet kalitesinin artırılması için kurumların uyumunu vurguladı.
Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, görev yaptığı okulda öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Fatma Nur Çelik'in cenazesinde konuşma yaptığı sırada alandakiler tarafından protesto edildi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Çanakkale'de okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
Nazif Yılmaz, Çanakkale'deki Hafız Halil Atan Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.
Talas Belediyesi, öğretmenlere ve eğitim camiasına verdiği kıymeti bir özel programla bir kez daha gösterdi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a öğretmenlere sunduğu destek için teşekkür etti. Program, duygusal konuşmalar ve emekli öğretmenlere plaket takdimi ile sona erdi.
Bakan Yardımcısı Yılmaz, öğretmenlerin eğitimdeki kritik rolünü vurguladı, Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Şanlıurfa'da, TEKNOFEST ve GAP Yeşil İnovasyon Yarışması'nda başarılı projelere ödüller verildi.
Kocaeli'de düzenlenen İyilik Okulu Projesi 11. Yıl Açılış Programı'nda Gazze'deki insani kriz ve Türk milletinin yardımseverliği vurgulandı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, gençlerin iyiliklerini ve projelerinin önemini anlattı.
2. Uluslararası İstanbul Çocuk Kitapları Fuarı Rami Kütüphanesi'nde başladı, etkinlikler 5 Ekim'e kadar sürecek.
Bilecik'te gençlik kampı projesi devam ediyor, inşaat süreci planlandığı gibi ilerliyor.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Edirne Valisi Sezer'i ziyaret ederek eğitim projelerini görüştü.
TÜ Eğitim Fakültesi'nde Zeynep-Mustafa Taş Uygulama Anaokulu açıldı, çocukların gelişimine katkı sunulacak.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz'ın katılımıyla açılan anaokulu, eğitimde uygulama fırsatları sunacak.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Trakya Üniversitesi'nde yeni amfinin açılışını yaptı.
Bursa'nın Gürsu ilçesinde 'İlk Dersim Yeşil Vatan' programında orman bilinci artırıldı.
Çankaya Halk Eğitimi Merkezi'nde Filistinli öğrencilerin yaz okulunu tamamladığı program düzenlendi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Şırnak'ta tarihi değerlerin önemine dikkat çekti.
80 öğrenci bir haftalık kamp ile dijital bağımlılıktan uzak durup kültürel mirasla buluşacak.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, öğretmenlerin becerilerini geliştirmek için yeni eğitim programı başlatacak.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulanan Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen İngilizce ve Türk Kültürü Programı'na katıldı.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, "Verdiğimiz desteklerle özel meslek liselerimizde 142 bin öğrencimiz eğitim hayatına devam ediyor.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, suyun korunmasının önemine vurgu yaptı ve projeleri tanıttı.
İzmir'de düzenlenen 'Özel Eğitimde İz Bırakanlar İzmir Buluşması' etkinliğinde engelli bireyler sanatta yeteneklerini sergiledi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, özel eğitim alanında yapılan çalışmalara dikkat çekerek, bu bireylerin azim ve motivasyonlarıyla topluma örnek olduklarını ifade etti.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, özel eğitime ihtiyaç duyan 580 bin çocuk için desteklerin arttığını vurguladı.
İzmir'de düzenlenen 'Özel Eğitimde İz Bırakanlar İzmir Buluşması' programında, özel gereksinimli bireyler resim, müzik ve sanat alanında performans sergileyerek topluma ilham verdi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, engelli bireylerin sanatla buluşmasının dünya için örnek teşkil ettiğini vurguladı.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Bitlis'te şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak, Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.