Bmw Cephesinden Bir İyi Bir de Kötü Haber - Son Dakika
Otomobil

Bmw Cephesinden Bir İyi Bir de Kötü Haber

Bmw Cephesinden Bir İyi Bir de Kötü Haber

BMW cephesinden Türkiye için hem iyi hem de kötü haberler var. İyi haber yeni nesil X5'in potansiyel müşterileri için gelirken kötü haber 4 Serisi Coupé müşterilerine geldi.

23.09.2013 12:00

Daha önce tanıtılan motor seçeneklerinin yanında 4 Serisi Coupé'ye iki ünite daha ekleyeceğini açıklayan BMW bu ünitelerden ilkinin 420i'de kullanılacak 2 litre hacimli motor olacağını belirtti. Şimdilik 1.6 litre hacimli motorla donatılmayacak gibi görünen otomobil daha büyük motoruyla 184 beygir güç üretebiliyor.

Diesel seven Avrupalı müşteriler için de 430d'yi duyuran üretici, otomobilde kullanılan 3 litre hacimli turbo Diesel ünitenin 313 beygir güç üretebildiğini açıkladı.

Yeni nesil X5'in kaput altını da şenlendiren BMW 313 beygir gücündeki turbo Diesel motoru bu araçta X5 xDrive40d model adı altında sunacak. X5 xDrive35i'de görev yapan 3 litre hacimli benzinli motor 306 beygir güç üretebilirken Türkiye için asıl önemli haber olan 2 litre hacimli turbo Diesel motorun 218 beygir güç üretebildiği açıklandı. Üstelik bu motor sDrive25d model adı altında arkadan itiş sistemiyle de sunulacak.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Bmw Cephesinden Bir İyi Bir de Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement