Parrot Astreoid Serisi Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde Görücüye Çıktı - Son Dakika
Otomobil

Parrot Astreoid Serisi Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde Görücüye Çıktı

Parrot Astreoid Serisi Turkcell Teknoloji Zirvesi\'nde Görücüye Çıktı

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot, Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne katıldı.

16.11.2013 15:11

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot, Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne katıldı. Zirvede araç sahiplerine yönelik geliştirilen 'Parrot Astreoid' serisinden "Parrot Asteroid Smart" sergilendi.

Haliç Kongre Merkezi'nde 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen zirve kapsamında geleceğin teknolojileri konuşuldu. Parrot'un araç sahiplerine yönelik ürettiği yeni 'Parrot Astreoid' multimedya serisi, Turkcell Teknoloji Zirvesi kapsamında tüketiciyle buluştu. Serinin kişiselleştirilebilen modeli "Parrot Asteroid Smart" 2 günde yaklaşık 10 bin katılımcı tarafından incelendi.

Parrot'un araç içinde internet kullanımına yönelik ürettiği yeni "Parrot Asteroid Smart" teknoloji ve eğlencenin yeni adı oldu. "Parrot Asteroid Smart" üzerinden akıllı telefonlara bağlanarak kullanılan Turkcell Muzik, Yol Bilgisi, Turkcell TV ve Connected Car gibi Turkcell uygulamaları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Uygulamalar, multimedya, navigasyon, müzik ve eller serbest telefon gibi sunduğu gelişmiş özelliklerle otomobillerde kesintisiz internet keyfi yaşatan "Parrot Asteroid Smart" internet erişimini en güvenli ve en kullanışlı şekliyle araç içinde tüketiciye sunuyor.

Parrot Asteroid serisi, seçkin araç ses ve görüntü sistemi uygulayan montaj noktaları, otomotiv bayileri ve www.mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Parrot Astreoid Serisi Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement