Red Bull'un Junior Pilotu da Costa F1'i Gözlüyor - Son Dakika
Otomobil

Red Bull'un Junior Pilotu da Costa F1'i Gözlüyor

Red Bull\'un Junior Pilotu da Costa F1\'i Gözlüyor

Red Bull'un junior pilot programının öne çıkan ismi Antonio Felix da Costa, Formula 1'e adım atmaya hazır olduğunu söyledi.

03.05.2013 12:30

Mark Webber'in sezon sonunda takımdan ayrılması durumunda, yerini yine bir Avustralyalı olan Daniel Ricciardo'nun alma şansının yüksek olduğu söyleniyor.

Ricciardo'nun terfi etmesiyle Red Bull'un kardeş takımı Toro Rosso'da bir koltuk boşalmış olacak. 21 yaşındaki Portekizli pilot, bu koltuğu doldurmak istediğini dile getirdi.

Şu an Formula Renault 3.5 serisinde önde mücadele eden da Costa, Çin Grand Prix'de Sebastian Buemi'nin yerine yedek pilot olarak görevlendirilmişti. da Costa, Singapur Grand Prix'de de Red Bull ve Toro Rosso'nun yedek pilotu olarak görevlendirileceği belirtiliyor.

APA haber ajansına konuşan da Costa, "Takımın bu stratejisinden çok mutluyum. 2013 benim için çok önemli bir yıl. Formula 1'e çok yakınız. Hedefim açıkçası gelecek yıl gridde olmak. O yüzden Renault serisini kazanmak istiyorum. Zamanlama harika. Kendimi de tam olarak hazır hissediyorum" dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Red Bull'un Junior Pilotu da Costa F1'i Gözlüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement