Volkswagen Polo Match Karşınızda - Son Dakika
Otomobil

Volkswagen Polo Match Karşınızda

Volkswagen Polo Match Karşınızda

CARMEDYA.COM –  Volkswagen küçük segment oyuncusu Polo’nun Match versiyonunu yayınladı. Yeni Volkswagen polo Match 16.634 $’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. Modelde sunulacak olan ekran Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink özelliklerini destekleyecek. Modelde ilgi çekici bazı özellikler de sunulmuş. Bunlar; elektrikli katlamalı ve ısıtmalı aynalar, klima, otomatik silecekler, cruise control, arka park sensörleri, takip follow...

19.12.2016 12:56

CARMEDYA.COM – Volkswagen küçük segment oyuncusu Polo'nun Match versiyonunu yayınladı. Yeni Volkswagen polo Match 16.634 $'dan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. Modelde sunulacak olan ekran Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink özelliklerini destekleyecek. Modelde ilgi çekici bazı özellikler de sunulmuş.

Bunlar; elektrikli katlamalı ve ısıtmalı aynalar, klima, otomatik silecekler, cruise control, arka park sensörleri, takip follow me home farlar ve otomatik kararan dikiz aynası olarak sıralanıyor. Volkswagen Polo Match'de dizel ve benzinli motorlar sunulacak. 1.0 litre hacminde 59 Hp ve 89 Hp gücünde atmosferik motorlar bulunuyor. 1.2 litre hacminde ise turbo benzinli bir ünite sunulacak. Dizel motor olarak ise 1.4 litre hacim tercih edilmiş. 1.0 ve 1.4 litre hacimlerinde model manuel şanzıman olarak alınıyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Volkswagen Polo Match Karşınızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement