Adalet Bakanı Bozdağ, Tunus Temsilciler Meclisi'nin feshedilmesini kınadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Adalet Bakanı Bozdağ, Tunus Temsilciler Meclisi'nin feshedilmesini kınadı

Adalet Bakanı Bozdağ, Tunus Temsilciler Meclisi\'nin feshedilmesini kınadı
04.04.2022 21:06  Güncelleme: 21:09

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Tunus Halk Temsilcileri Meclisi'nin haksız feshi ve bazı üyeleri hakkında anayasal güvencelere rağmen soruşturma başlatılmasını kınıyorum.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Tunus Halk Temsilcileri Meclisi'nin haksız feshi ve bazı üyeleri hakkında anayasal güvencelere rağmen soruşturma başlatılmasını kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tunus Halk Temsilcileri Meclisi'nin haksız feshi ve bazı üyeleri hakkında anayasal güvencelere rağmen soruşturma başlatılmasını kınıyorum. Tunus'ta seçilmişlere yönelik hukuk dışı bu gelişmeler asla kabul edilemez." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Bozdağ, Tunus Temsilciler Meclisi'nin feshedilmesini kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement