Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesini ziyaret etti

Denizli'ye davet üzerine gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesine yönelik gerçekleştirdiği ziyarette Sülaymanlı Yayla Gölü ve ilçesinin tarihi sokakları gezdi. Bakan Tunç, el dokuması ürünlerinin sergilendiği caddede esnaf ve ustalarla sohbet etti. Daha sonra Süleymanlı Yayla Gölü'nü gezen Bakan Tunç, Buldan'ın doğası, kültürü ve tarihine hayran kaldığını belirtti ve tüm Buldanlılara teşekkür etti.

13.09.2023 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'ye davet üzerine gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesine yönelik gerçekleştirdiği ziyarette Sülaymanlı Yayla Gölü ve ilçesinin tarihi sokakları gezdi.

Denizli'de davet edildiği düğün törenine katılmak üzere gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, il genelinde bulunan ilçelere yönelik ziyaret gerçekleştirdi. İlk durağı olan Buldan'a ayak basan Bakan Tunç'a AK Parti Denizli milletvekilleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan ilçenin el dokuması ürünlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı 14 Mayıs Caddesindeki esnaf ile buluşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, el tezgahlarında dokuma yaparak binlerce yıllık kültürü yaşatan ustalarla sohbet etti. Sokaklarda oynayan çocuklarla da yakından ilgilenip, çeşitli hediyeler verdi.

İlçe merkezindeki buluşmalarının ardından Bakan Tunç, daha sonrasında Süleymanlı Yayla Gölü'nü de gezerek ziyaretini tamamladı. Buldan'ı üreten şehir olarak tanımlayan Bakan Tunç, doğası, kültürü ve tarihi ile bütünleşen Buldan'ın kendisine hayran bıraktığını da belirtti ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı da tüm Buldanlılara teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan ilçesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement